Σάββατο 3 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Θα βουλιάξουμε το κέντρο της Αθήνας!

Πάνος Σπηλιόπουλος, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας

Οι φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Αθήνας δίνουμε μαζικά το «παρών» στις διαδηλώσεις εδώ και έναν μήνα και την Πέμπτη υποδεχόμαστε τους συμφοιτητές μας από όλη τη χώρα. Για να φωνάξουμε μαζί ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος και τίμιος, να απαιτήσουμε να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο! Θα γίνουμε μια γροθιά. Θα βουλιάξουμε το κέντρο της Αθήνας!

Ηδη, με κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα δώσαμε απάντηση στην καταστολή, στους εκβιασμούς και στη συκοφάντηση του αγώνα που δίνουμε για αποκλειστικά δημόσιες και πραγματικά δωρεάν σύγχρονες σπουδές, για να έχουμε πτυχία με αξία για δουλειά με δικαιώματα! Τους το κάναμε άλλη μία φορά ξεκάθαρο: Δεν θα ανεχτούμε την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το χτύπημα της αξίας των πτυχίων μας, την αδικία που γίνεται νόμος. Δεν αποδεχόμαστε την πολιτική της κυβέρνησης που προωθεί, με τη συναίνεση και των υπόλοιπων κομμάτων του συστήματος, την πολιτική της ΕΕ που βρίσκεται απέναντι από τις ανάγκες μας για σύγχρονες σπουδές για όλους!

Αυτό το μήνυμα που αντήχησε σε όλες τις πόλεις και σχολές, θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ