Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις και στις Περιφέρειες όλης της χώρας

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες, με αποφάσεις των συλλόγων τους και της Ομοσπονδίας (ΟΣΥΑΠΕ), διεκδικώντας την ικανοποίηση αιτημάτων οικονομικών κυρίως, αλλά και οξυμένων θεσμικών.

Το πρόγραμμα κινητοποιήσεων περιλαμβάνει: 8 Φλεβάρη συγκεντρώσεις των εργαζομένων, στη λήξη του ωραρίου, έξω από όλα τα κεντρικά κτίρια των Περιφερειών - Περιφερειακών Ενοτήτων με πανό και συνθήματα. 15 Φλεβάρη πανελλαδική στάση εργασίας και συγκεντρώσεις έξω από όλα τα κεντρικά κτίρια των Περιφερειών - Περιφερειακών Ενοτήτων, με πανό και συνθήματα. Απεργιακή κινητοποίηση μαζί με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προς τα τέλη Φλεβάρη (προτεινόμενη ημερομηνία η 28η Φλεβάρη).

Στην Αττική, ο Σύλλογος Υπαλλήλων στην Περιφέρεια καλεί σε συγκέντρωση στις 12 μ. στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας (Συγγρού 15), απαιτώντας πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, χορήγηση αποζημιώσεων, μέτρα για την ακρίβεια, στελέχωση - μέσα και εξοπλισμό για υπηρεσίες, όχι άλλη κοροϊδία με τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ