Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλληλοκατηγορίες φασιστοειδών

Μήνυση για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης υπέβαλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χ. Κατσιβαρδάς σε βάρος του προέδρου του κόμματος «Σπαρτιάτες». Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης είναι τα όσα κατέθεσε ο Β. Στίγκας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Αδειλίνη.

Μάλιστα, όπως είπε ο συνήγορος του Κατσιβαρδά, υποβλήθηκε αίτημα να κληθεί ξανά ο Στίγκας σε κατάθεση στον Αρειο Πάγο αλλά απορρίφθηκε. «Είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα», ανέφερε σε σχετική δήλωση ο Κατσιβαρδάς. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών», γνωστοποιώντας την απόφασή του με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, ενώ είχε προηγηθεί, λίγους μήνες πριν, η αντίστοιχη ανεξαρτητοποίηση του Κ. Φλώρου.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των «Σπαρτιατών» είχε απομακρύνει τον Κατσιβαρδά από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος λίγες βδομάδες πριν την ανεξαρτητοποίησή του, κάτι που προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ