Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΓΡΟΤΕΣ 2024
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Με σημείο αναφοράς τα μπλόκα συνεχίζονται οι πολύμορφες δράσεις σε όλη τη χώρα

«Λύσεις τώρα, αλλιώς η Αθήνα είναι κοντά», διαμηνύουν τα δεκάδες μπλόκα

Ανοιξαν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Ανοιξαν τα διόδια στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Με τα σχεδόν 50 μπλόκα να παραμένουν στη θέση τους σε όλη τη χώρα, με συντονισμένες και πολύμορφες δράσεις, με αποκλεισμούς Εθνικών οδών και άλλων δρόμων, με μηχανοκίνητες πορείες μέσα σε πόλεις και άλλες αγωνιστικές παρεμβάσεις, και έχοντας εργαζόμενους και άλλα λαϊκά στρώματα στο πλευρό τους, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι δίνουν απάντηση στην κυβέρνηση, η οποία εξακολουθεί να τους εμπαίζει παρουσιάζοντας τα αυτονόητα ψίχουλα ως «ουσιαστική στήριξη».

Με τα τρακτέρ μέσα στην πόλη των Τρικάλων

Στο πλαίσιο της πολύμορφης αυτής δράσης, πορεία με τρακτέρ πραγματοποίησαν χθες οι αγρότες των Τρικάλων, καθώς συνεχίζονται οι δράσεις μέσα στις πόλεις ενόψει και της αυριανής συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Περίπου 200 τρακτέρ λοιπόν και αγροτικά οχήματα ξεκίνησαν από τον κόμβο της Καλαμπάκας, διέσχισαν την πόλη και κατέληξαν στον κόμβο Μεγαλοχωρίου.

«Λύσεις τώρα, αλλιώς η Αθήνα είναι κοντά», διαδήλωσαν σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

«Λύσεις τώρα αλλιώς η Αθήνα είναι κοντά», διαδήλωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φλεβάρη, με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στα Φάρσαλα, οι αγρότες του μπλόκου Ε65 της Καρδίτσας και αγρότες των Φαρσάλων.

ΠΕΖΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΖΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Περίπου 100 τρακτέρ έκαναν δυναμική είσοδο στην πόλη, διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο έως την πλατεία, όπου τους περίμεναν φορείς της πόλης.

Στην πλατεία των Φαρσάλων οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έριξαν γάλα και ζωοτροφές, διαμαρτυρόμενοι για το κόστος παραγωγής σε πετρέλαιο, ρεύμα και αγροεφόδια.

Και επανέφεραν τις δίκαιες διεκδικήσεις τους ενόψει και της σημερινής συνάντησης, όπως για αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, 7 λεπτά την κιλοβατώρα στο ρεύμα, 100% αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ και να μην εφαρμοστεί η ΚΑΠ.

Νέος αποκλεισμός της παλιάς Εθνικής Λάρισας - Βόλου

Σε νέο ολιγόωρο αποκλεισμό της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου προχώρησαν επίσης το απόγευμα του Σαββάτου βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, αφού τα αιτήματα που διεκδικούν αφορούν την επιβίωσή τους. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν εκπρόσωποι εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων της Μαγνησίας.

Μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο Στεφανοβικείου, ομόφωνα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τρακτέρ και αγροτικά, στο θυρόφραγμα Στεφανοβικείου (Σήραγγα) σήμερα Τρίτη στις 11.30 π.μ.

Ανοιξαν τα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Μπλόκο και στις Καστανιές Εβρου
Μπλόκο και στις Καστανιές Εβρου
Η αποφασιστική στάση των αγροτών ήταν αυτή που έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και την τρομοκρατία της κυβέρνησης, στη μεγάλη, συντονισμένη κινητοποίηση που πραγματοποίησαν από Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα το μεσημέρι του Σαββάτου, ανοίγοντας για πάνω από δύο ώρες τα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντίρριου.

Το σχέδιο της κυβέρνησης να μη βρεθούν συμβολικά πάνω στη γέφυρα τρακτέρ που βρίσκονταν στο Αντίρριο από παραγωγούς της Ναυπακτίας - Δωρίδας κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Κοτοπούλης, τονίζοντας ότι ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα, θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί μέχρι τη δικαίωση.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Αχαΐας.

Επίσης, δίπλα τους ήταν αντιπροσωπεία της αγωνιστικής δημοτικής αρχής Πάτρας με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, το Εργατικό Κέντρο της πόλης με πολυμελή αντιπροσωπεία του, καθώς και διοικήσεις εργατικών συνδικάτων και άλλων λαϊκών φορέων.

Ταυτόχρονα ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, σε Ερμίτσα, Βόνιτσα (κόμβος με Λευκάδα), Αίγιο (γέφυρα Σελλινούντα) κ.α.

Αντίστοιχα και στην Ηλεία το μπλόκο παραμένει στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, έξω από τον Πύργο.

ΤΡΙΚΑΛΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Τέλος, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας «στήθηκαν» και οι μελισσοκόμοι του νομού, που τοποθετώντας συμβολικά κυψέλες από το βράδυ της Κυριακής απαιτούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ενισχύονται τα μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία

Στην Κεντρική Μακεδονία ενισχύθηκαν τα μπλόκα των αγροτών σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Σέρρες, Χαλκιδική, Ημαθία, Κιλκίς και πραγματοποιήθηκαν συμβολικοί αποκλεισμοί των Εθνικών οδών.

Στην Ημαθία, την Κυριακή, σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στον κόμβο του Νησσελίου προχώρησαν οι αγρότες της Αλεξάνδρειας, μαζί με συναδέλφους τους από τα μπλόκα στη διασταύρωση της Νάουσας, στο Μακροχώρι και στα Παλατίτσια και με τους αγρότες από το Αιγίνιο Πιερίας, που από την περασμένη Πέμπτη ενισχύουν το μπλόκο. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας «Γιώργος Βουτυράς», σωματεία και φορείς της περιοχής, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών στο ύψος των Μαλγάρων, αλλά και τους δρόμους στη Χαλκηδόνα και στα Κουφάλια. Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο Δερβένι, προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής του Λαγκαδά.

ΦΑΡΣΑΛΑ
ΦΑΡΣΑΛΑ
Διαμαρτυρία στη Νέα Παραλία πραγματοποίησαν μελισσοκόμοι της Θεσσαλονίκης. Κατέβηκαν με τα οχήματα τους στη Νέα Παραλία και με τις άδειες κυψέλες τους σχημάτισαν δύο εντυπωσιακές γραμμές μεταξύ του Λευκού Πύργου και του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου.

Στο Κιλκίς οι αγρότες πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση στο τελωνείο των Ευζώνων, διαμαρτυρόμενοι για τις αθρόες και ανεξέλεγκτες εισαγωγές προϊόντων.

Γρεβενά: Αγωνιστική «υποδοχή» σε κυβερνητικό κλιμάκιο

Αγωνιστικά «υποδέχτηκαν» οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου των Γρεβενών την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. Με τα τρακτέρ τους διέσχισαν την πόλη των Γρεβενών και τα στάθμευσαν στο Κέντρο Πολιτισμού, όπου θα γινόταν η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Γρεβενών. Εκεί, σε μια μαζική συγκέντρωση, συνάντησαν την υπουργό και της επέδωσαν τα αιτήματά τους, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.

Παράλληλα, χθες προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας με τρακτέρ από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Το μπλόκο στον Κόμβο Φιλώτα στη Φλώρινα χθες Δευτέρα προχώρησε σε κλείσιμο του δρόμου από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα, παραμένοντας σε θέση μάχης ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

Στην Κοζάνη, οι αγρότες από το μπλόκο των Κοίλων πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου πέταξαν και έκαψαν άχυρα και λάστιχα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών δημόσιας χρήσης της περιοχής των Σερβίων, οι οποίοι βγήκαν στον δρόμο για να διεκδικήσουν κι αυτοί την επιβίωσή τους.

Μάλιστα, την Κυριακή 11 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Λεωνίδα Στολτίδη επισκέφθηκε τα μπλόκα των αγροτών σε Μυρσίνα Γρεβενών και Φιλώτα Φλώρινας, μεταφέροντας την αμέριστη στήριξη του Κόμματος στον δίκαιο αγώνα.

Ακριτικό μπλόκο στις Καστανιές

Στη γέφυρα των Καστανέων, κοντά στο τελωνείο, στήθηκε από το Σάββατο το πιο απομακρυσμένο αγροτικό μπλόκο της χώρας, στα σύνορα του Εβρου με τη Τουρκία, ενώ οι αγρότες προχώρησαν σε ολιγόωρο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου. Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων Ορεστιάδας, Ν. Βύσσας και Τριγώνου, περίπου 100 τρακτέρ έλαβαν θέση έξω από τις Καστανιές, ενώ στη συνέχεια το μπλόκο ενισχύθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Διδυμοτείχου και από αγρότες από τα γύρω χωριά. Στο πλευρό τους βρίσκονται σωματεία και φορείς του Εβρου.

Ακόμα, την Κυριακή αγρότες συγκεντρώθηκαν από το μεσημέρι με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στην Αλεξανδρούπολη, όπου σε ξενοδοχείο της πόλης είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λ. Αυγενάκη, με εκπροσώπους πυρόπληκτων αγροτών.

Αλεξανδρούπολη: Με τα τρακτέρ στο αεροδρόμιο

Οι αγρότες περίμεναν δύο ώρες μετά την αρχική ώρα της προγραμματισμένης συνάντησης, όταν ενημερώθηκαν ότι ο Λ. Αυγενάκης δεν θα έρθει τελικά στο ξενοδοχείο και δεν θα μιλήσει μαζί τους. Ο υπουργός ζήτησε να συναντήσει «στο πόδι» ορισμένους εκπροσώπους, σε αίθουσα του αεροδρομίου, με την πρόφαση ότι καθυστέρησε το πρόγραμμά του και έπρεπε να αναχωρήσει, προκαλώντας έτσι θύελλα αντιδράσεων. Ετσι, οι αγρότες κινήθηκαν με τα τρακτέρ μέχρι το αεροδρόμιο, όπου επικράτησε ένταση όταν δυνάμεις της αστυνομίας με τη συνδρομή των ΜΑΤ επιχείρησαν να τους αποτρέψουν.

Μπλόκο έχει στηθεί και στη Μαυρολεύκη Δράμας, ενώ σήμερα Τρίτη θα στηθεί μπλόκο και στον Πρίνο της Θάσου, όπως αποφασίστηκε μέσα από μαζική σύσκεψη των φορέων των αγροτών του νησιού. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής η οποία θα ανακοινώσει ψήφισμα με τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών, μελισσοπαραγωγών, κτηνοτρόφων και αλιέων.

Νέο μπλόκο στη Θήβα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι βιοπαλαιστές αγρότες και σε Στερεά - Εύβοια, ενώ νέο μπλόκο δίπλα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης έστησαν οι αγρότες της Θήβας.

Στο μπλόκο της Αταλάντης, στη Φθιώτιδα, του Κάστρου στη Βοιωτία και της Ανθήλης στη Λαμία, οι αγρότες προχώρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε αποκλεισμούς της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Δυναμικά συνέχισαν και οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της βόρειας Εύβοιας, με διακοπές της κυκλοφορίας στον δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού στο ύψος της Κηρίνθου, όπου και έχουν στήσει το μπλόκο τους, ενώ και σήμερα Τρίτη θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση με αποκλεισμό της κυκλοφορίας.

Επίσης, στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του χωριού Μόδι Τιθορέας, παραμένουν οι αγρότες της δυτικής Λοκρίδας. Το μπλόκο τους επισκέφτηκε κλιμάκιο της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκφράζοντας τη στήριξή του στον αγώνα τους.

Στην Ηπειρο

Στα Γιάννενα, με συμβολικό αποκλεισμό της εφορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ χθες το πρωί απάντησαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στην κοροϊδία της κυβέρνησης ότι δήθεν «ξύνει τον πάτο του βαρελιού» για να τους μοιράσει ψίχουλα, την ώρα που δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους. Στη συνέχεια προχώρησαν σε πορεία με τρακτέρ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αντίστοιχα, ακλόνητοι στις θέσεις τους, αντλώντας δύναμη από το δίκιο του αγώνα τους, παραμένουν οι αγρότες της Πρέβεζας, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής πραγματοποίησαν δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αρτας - Πρέβεζας στο Λούρο. Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν συνδικαλιστές από σωματεία της περιοχής.

Στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο, σε συμβολικό αποκλεισμό των παράπλευρων διοδίων της νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου - Καλαμάτας, στο ύψος του κόμβου «Praktiker» έξω από την πόλη, προχώρησαν χθες το μεσημέρι αγωνιζόμενοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μεσσηνίας μετά από κάλεσμα των Συλλόγων τους, Μεσσήνης και Χανδρινού.

Κάλεσαν παράλληλα σε νέα μηχανοκίνητη πορεία σήμερα Τρίτη με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στην Καλαμάτα, προκειμένου στις 12 το μεσημέρι να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στη ΔΕΗ για το υπέρογκο κόστος που αντιμετωπίζουν και στα τιμολόγια του ρεύματος.

Στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και μηχανήματα από μελισσουργούς, παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών. Δεκάδες τρακτέρ και άλλα οχήματα έδωσαν τον τόνο, ενώ οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν μέχρι το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπου συμβολικά έριξαν στην είσοδο μπάλες με σανό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Από εκεί συνέχισαν την πορεία τους μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου παράταξαν τα τρακτέρ, προχωρώντας και σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου μπροστά από αυτή. Παραμένοντας στον χώρο για περίπου δύο ώρες, τόνισαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Αποφασίστηκε επιπλέον να ενισχυθεί το μπλόκο Δαφνίου - Κροκεών, όπου βρίσκονται εδώ και μέρες οι αγωνιζόμενοι αγροτοκτηνοτρόφοι, καθώς και να εκφραστεί αλληλεγγύη στην απεργία που έχουν κηρύξει για αύριο Τετάρτη οι παραγωγοί και έμποροι των λαϊκών αγορών της πόλης.

Σε μηχανοκίνητη πορεία στο Αστρος Κυνουρίας προχώρησαν την Κυριακή και οι αγωνιζόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας, που έχουν στήσει μπλόκο στην περιοχή, καλώντας και σε κλιμάκωση της πάλης.

Κρήτη: Δυναμώνουν τα μπλόκα σε Πεζά και Μεγάλα Χωράφια

Νέες μαζικές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στα μπλόκα στον Κόμβο των Πεζών στο Ηράκλειο και στον Κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών στα Χανιά, με τη συμμετοχή εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της αγροτιάς.

Στο Ηράκλειο, με χειροκροτήματα και δυνατά συνθήματα υποδέχτηκαν οι αγρότες τους εργαζόμενους και τους φοιτητές. Στο πλευρό τους βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με τον βουλευτή του Κόμματος Μανώλη Συντυχάκη να χαιρετίζει τον αγώνα τους. Οι αγρότες δηλώνουν ότι παραμένουν στο μπλόκο, ενώ νέα κινητοποίηση στον Κόμβο των Πεζών πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον πρωθυπουργό.

Στα Χανιά, δεκάδες σωματεία και μαζικοί φορείς με την παρουσία τους στο μπλόκο δήλωσαν τη στήριξή τους στους αγωνιζόμενους αγρότες, ενώ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός της Εθνικής Οδού. Εκεί ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων ότι σήμερα Τρίτη στις 12 μ. θα προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, ενώ κάλεσαν όλους τους αγρότες του νομού, τους κτηνοτρόφους, τους μελισσοκόμους να έρθουν στο μπλόκο, «να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούν ακόμα πιο δυνατά τα δίκαια αιτήματά μας».

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Ενότητα στο Αργοστόλι, απαιτώντας τώρα να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων, προχώρησε χθες ο Αγροτοκτηνοτροφιοκός Σύλλογος Κεφαλονιάς - Ιθάκης, καλώντας και σε κλιμάκωση της πάλης. Στο πλευρό τους βρέθηκε το Εργατικό Κέντρο, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Σπύρο Καμπίτση. Ταυτόχρονα, συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ στην πόλη (3 μ.μ.) έχει προγραμματίσει για σήμερα Τρίτη ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζακύνθου, καλώντας και σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη στην Περιφερειακή Ενότητα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζουν στα μπλόκα κόντρα στην κυβερνητική αδιαλλαξία(2024-02-23 00:00:00.0)
Με κάθε μέσο κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα, συνεχίζονται οι κατά τόπους κινητοποιήσεις(2024-02-20 00:00:00.0)
«Στο πόδι» οι αγρότες σε όλη τη Μακεδονία(2024-02-09 00:00:00.0)
Εντατικές προετοιμασίες σε όλη τη χώρα(2016-01-19 00:00:00.0)
Συσπειρώνονται στο μπλόκο της Χαλκηδόνας(2008-12-16 00:00:00.0)
Στις επάλξεις των μπλόκων(2002-02-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ