Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Επέστρεψε τον φάκελο για την «Κιβωτό»

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας επέστρεψε τον φάκελο στην 22η τακτική ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση για σεξουαλική κακοποίηση δύο αγοριών στην «Κιβωτό του Κόσμου», με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες πράξεις για την περάτωση της έρευνας και ειδικότερα θα πρέπει να λάβουν χώρα ακόμη δύο ενέργειες. Θα πρέπει να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο πατέρας Αντώνιος για μία πράξη η οποία φαίνεται πως δεν έχει ερευνηθεί και αφορά στο αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος του 19χρονου καταγγέλλοντος.

Επίσης, να κληθούν και να εξεταστούν με την ιδιότητα του μάρτυρα δύο ακόμη πρόσωπα. Πρόκειται για φίλους του 19χρονου καταγγέλλοντος, τους οποίους έχει επικαλεστεί ως τα άτομα στα οποία είχε εκμυστηρευθεί όσα βίωνε στο πλευρό του κατηγορούμενου. Μέχρι σήμερα κανένας από τους δύο φίλους του 19χρονου δεν έχει βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να επιβεβαιώσουν ή ακόμη και να αναιρέσουν τα λεγόμενα του καταγγέλλοντος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ