Τρίτη 5 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΔΩΡΙΔΑ
Νέο Αγροτικό Σύλλογο συγκρότησαν αγροτοκτηνοτρόφοι

Με μια μαζική σύσκεψη στο δημαρχείο Ευπαλίου το πρωί της Κυριακής, αγροτοκτηνοτρόφοι της Ναυπακτίας και της Δωρίδας προχώρησαν στη συγκρότηση Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου για την περιοχή τους, με την ονομασία «Ο Μόρνος», που όπως τονίστηκε θα ενταχθεί στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.

Με τη δυναμική που ανέπτυξαν οι αγώνες τους όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσα από τη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων από τα χωριά των δύο περιοχών σε κινητοποιήσεις στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι, στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου κ.α., πραγματοποιήθηκε «ένα βήμα έκφρασης αλλά και συνέχισης» των αγωνιστικών τους κινητοποιήσεων και με τη σύσταση του Συλλόγου.

Την εξέλιξη χαιρέτισαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σπύρος Κοτοπούλης και αγροτοκτηνοτρόφοι, ενώ μετά τις μαζικές εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν ορίστηκε 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που θα προχωρήσει στη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη διοίκησης το επόμενο διάστημα.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν επίσης αντιπροσωπείες από τις διοικήσεις των Αγροτικών Συλλόγων Νεοχωρίου και Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ