Τρίτη 5 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην εντατική η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση στην Ερμού

«Συναγερμός» σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν 22χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος.

Ο δράστης την είχε χτυπήσει με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των τραυμάτων ήταν τέσσερα δάχτυλα.

Η 22χρονη έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα, ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό. Ο 32χρονος, ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη επιτόπου από αστυνομικούς της πεζής περιπολίας, καθώς δεν προσπάθησε να διαφύγει.

Φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό. Ο δράστης θεωρούσε ότι η γυναίκα - η οποία είναι πωλήτρια σε κατάστημα στην Ερμού - είναι πράκτορας και ότι τον παρακολουθούσε.

Ενα σακίδιο που είχε στην πλάτη η νεαρή γυναίκα εμπόδισε το μαχαίρι του δράστη να διεισδύσει στην καρδιακή χώρα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Η 22χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς έφερε βαθιά τραύματα και είχε ακατάσχετη αιμορραγία από το χτύπημα που δέχτηκε με μαχαίρι 23 εκατοστών. Η κοπέλα ανέκτησε τις αισθήσεις της, παραμένει όμως στην εντατική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ