Τετάρτη 24 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Β' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε σύσκεψη στο Β2 ΚΑΠΗ Πειραιά (Σφακίων και Κιλκίς, προφ. Ηλίας). Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Ιστιαίας στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Παρασκευή 26 Απρίλη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Τριών Ιεραρχών. Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο «Cafe» καφέ στην πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Καρδίτσας καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα», στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Θα μιλήσουν η Πόπη Μπούτα, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Χαλκίδας διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση στο Πάρκο Δέλτα. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Για το Προσφυγικό

Εκδήλωση με θέμα «Ναυάγια, καταστολή και εγκλωβισμός. Συμφωνίες σύγχρονου δουλεμπορίου. Αυτή είναι η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων σε βάρος των ξενιτεμένων» διοργανώνει το ΚΚΕ την Παρασκευή 26 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος). Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και Προσφύγων. Θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι Κομμουνιστικών Κομμάτων από χώρες της Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ