Πέμπτη 25 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ζητάει οικόπεδο που προορίζεται για το νέο κτίριο του Εργατικού Κέντρου

Διαμαρτυρία στη ΔΥΠΑ για να μην παραχωρηθεί ο χώρος που ανήκει στους εργαζόμενους

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) πραγματοποίησε χθες το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, σχετικά με το αίτημα του δήμου Λαρισαίων να του παραχωρηθεί το οικόπεδο που προορίζεται για την κατασκευή του νέου κτιρίου του Εργατικού Κέντρου.

Για απαράδεκτη και προσβλητική ενέργεια από τη δημοτική αρχή έκανε λόγο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Σκόκας. Σημείωσε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αποσύρει το αίτημά της και η ΔΥΠΑ σε κάθε περίπτωση να μην το κάνει δεκτό, να μην παραχωρήσει ένα οικόπεδο που ανήκει στους εργαζόμενους, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου ζήτησε και είχε συνάντηση με την διευθύντρια της ΔΥΠΑ Θεσσαλίας, Ολγα Τσιούρβα, η οποία δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει το αίτημα του Εργατικού Κέντρου για συνάντηση με τους αρμόδιους.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε παραχωρηθεί το 1984 από τη δημοτική αρχή του αείμνηστου Αριστείδη Λαμπρούλη στην Εργατική Εστία για την ανέγερση του νέου κτιρίου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Η παραχώρηση του οικοπέδου είχε γίνει με σκοπό να διευκολυνθεί η πλήρης αποκάλυψη του Β' Αρχαίου Θεάτρου, καθώς το κτίριο που αποτελεί σήμερα την έδρα του Εργατικού Κέντρου καλύπτει σχεδόν το μισό μέρος από αυτό το σημαντικό μνημείο της Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ