Παρασκευή 10 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια η αγωνιστική υποδοχή των εργατών της ΛΑΡΚΟ

Με το κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης να φουσκώνει ώρα με την ώρα, με σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα να δηλώνουν ότι είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, ετοιμάζεται και η αγωνιστική τους υποδοχή σήμερα στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, για το αποψινό μεγάλο συλλαλητήριο, έχει προγραμματιστεί υποδοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια. Από εκεί θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Σύνταγμα, όπου θα γίνει η συγκέντρωση στις 7 μ.μ.

Το κάλεσμα απηύθυνε από την πρώτη στιγμή η Γραμματεία του ΠΑΜΕ και ήδη έχουν ανταποκριθεί τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, Ομοσπονδίες, συνδικάτα και μαζικοί φορείς, καλώντας «να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον πολύμηνο δίκαιο αγώνα τους».

Το ΠΑΜΕ καλεί το κάθε συνδικάτο να έχει το δικό του μπλοκ με το πανό του, τις σημαίες του, τους εργαζόμενους του κλάδου, «να φέρουμε στη μνήμη μας την τεράστια αλληλεγγύη που κάναμε πράξη στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων της "Χαλυβουργίας".

Εχουμε χρέος και τώρα να πράξουμε αυτό το καθήκον, για να αντέξουν οι εργάτες και να νικήσουν».

Στο συλλαλητήριο και στην αγωνιστική υποδοχή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Ομόνοια καλεί και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Αγώνας ποδοσφαίρου στις 18 Μάη

Επίσης, το Σάββατο 18 Μάη θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στις ομάδες του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ και του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, που θα είναι αφιερωμένος στον δίκαιο αγώνα για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ αλλά και ενάντια στη διάλυση και το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ