Τετάρτη 22 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ
Νεκρός εν πτήσει σε νέο περιστατικό με Boeing

Νέο περιστατικό με αεροσκάφος της Boeing σημειώθηκε αυτήν τη φορά σε πτήση των «Singapore Airlines» που είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο και κατευθυνόταν στη Σιγκαπούρη. Η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε «ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός». Το θύμα φέρεται να υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς και εμφανίζεται ως ηλικιωμένος Βρετανός.

Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάζης (ανατολικά της Ινδίας), μεταφέροντας 211 επιβάτες και 18μελές πλήρωμα, σημειώθηκαν αναταράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες σε διεθνή ΜΜΕ, μέσα σε λίγα λεπτά έχασε ύψος 1.800 μέτρων (6.000 πόδια) και «ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική πτώση, οπότε όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη, εκτοξεύτηκαν και χτύπησαν στο ταβάνι». Επίσης, όπως φαίνεται σε σχετικά βίντεο, αποκολλιούνταν πλαστικά μέρη στην καμπίνα.

Ο πιλότος ζήτησε αλλαγή πορείας - για άγνωστους μέχρι χτες λόγους - και τελικά έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ, ενώ, όπως επιβεβαίωσε και η εταιρεία, 31 επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της ταϊλανδέζικης πρωτεύουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ