Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στο Ποσείδι Χαλκιδικής η 33η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ

Στην ομιλία του στην εκδήλωση στο ΑΠΘ, ο Θ. Κωτσαντής ανήγγειλε την πραγματοποίηση της φετινής, 33ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ στο Ποσείδι Χαλκιδικής στις αρχές Ιούλη, σημειώνοντας:

«Από τη Θεσσαλονίκη, το αντιπολεμικό μήνυμα και η αντιπολεμική ψήφος στο ΚΚΕ πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρή. Γιατί από εδώ περνούν οι αμαξοστοιχίες του θανάτου για να πάνε στο μακελειό της Ουκρανίας. Εδώ, όμως, αντίστοιχα στιγματίστηκαν από κόκκινες μπογιές τα νοσηρά εγκλήματα τους.

Εδώ, που πριν από 25 χρόνια έστειλαν τους ΝΑΤΟικούς φονιάδες στη λαχαναγορά και η αντιιμπεριαλιστική δράση του ελληνικού λαού καθυστέρησε για βδομάδες τη σφαγή του γιουγκοσλαβικού λαού. Εδώ να στείλουν για βρούβες τους ΝΑΤΟ-λιγούρηδες των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελοπουλέους.

Εδώ από τη Θεσσαλονίκη, που θα συνεχίσουμε να ρίχνουμε κόκκινο στη νύχτα, εδώ θα ανταμώσουμε ξανά στις αρχές Ιούλη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, για την 33η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις μηχανές του θανάτου, για να γεμίσουμε ελπίδα από την κοινή πάλη των λαών, για να χορέψουμε και πάλι χορούς κυκλωτικούς με υψωμένες τις κόκκινες σημαίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ