Παρασκευή 31 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον Λαυρέντη

INTIME NEWS

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Ελληνες δημιουργούς, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή. Θεμελίωσε το ελληνικό ροκ με τους «Τερμίτες» και υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του '90. Αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, όπου θα θυμηθούμε και θα τιμήσουμε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον ερμηνευτή των επιτυχιών, της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς, που άνοιξε μουσικούς δρόμους και διαμόρφωσε μουσικό στυλ, σφραγίζοντας μελωδικά και υπέροχα τα ακούσματά μας.

Τραγουδούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Θηβαίος, Ελισάβετ Καρατζόλη, «Κίτρινα Ποδήλατα», Γιάννης Κότσιρας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Δήμητρα Παπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Διονύσης Τσακνής, Βύρων Τσουράπης, Steve Tesser.

Προπώληση εισιτηρίων ticketservices.gr.

Τη σκυτάλη παίρνει η Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου, όπου ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα «Κίτρινα Ποδήλατά» και μαζί θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριο του Λ. Μαχαιρίτσα, τραγούδια που λατρεύτηκαν, ακούγονται και τραγουδιούνται από όλους.

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αμαλία, Καφέ Μπαρ Σαρωθρον, Καφέ Μπαρ Διώροφον

Ηλεκτρονική προπώληση: come together.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ