Παρασκευή 10 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ομοσπονδιακή αντίδραση

Εύσχημη δυσαρέσκεια στην ποινή ατιμωρησίας (2.344 ευρώ και μία αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας) του Ολυμπιακού, για όσα έγιναν στον 5ο τελικό των «πλέι οφ», εξέφρασε χτες η Ομοσπονδία. Εστειλε επιστολή στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Οργανο, με την οποία ζητάει να ερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση σε κάθε πτυχή της και ν' αποσταλεί στο ΔΣ ο πλήρης φάκελος (σύνολο σχετικών εγγράφων, υπομνημάτων και το σκεπτικό της απόφασης) για τα περαιτέρω... Για το ίδιο θέμα, ο Ηρακλής, ενημέρωσε χτες το ΔΣ της ΕΟΠΕ πως δεν προτίθεται να προβεί σε κανενός είδους διαμαρτυρία καθώς δικαιώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους με την κατάκτηση του νταμπλ.

  • Απών, λόγω τραυματισμού, από το τουρνουά της Γαλλίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα είναι ο Μάριος Γκιούρδας.
  • Τις επιλογές του για την ομάδα που θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Ανοιξης (Κροατία) ανακοίνωσε χτες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος. Είναι οι Δίρβα, Χατζηνίκου, Χατζηνικολάου, Τζανακάκη, Παπάζογλου, Γκαραγκούνη Μ., Φραγκιαδάκη, Βλάχου, Γεωργακοπούλου, Δρούγκα, Καφετζάκη, Γκούζου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ