Παρασκευή 10 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΑΝΤ(Ι)ΟΣ

To χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επισημοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποχώρησή του, χωρίς πάντως να την εξηγήσει επαρκώς. Αφού ευχαρίστησε τους πάντες «χωρίς εξαίρεση» αρκέστηκε να μιλήσει «απλά για μη συμφωνία». Παρά την επίμονη πίεση των δημοσιογράφων δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, προσπαθώντας να μη ρίξει ευθύνες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το μόνο που δεν υπήρξε για να παραμείνω στην ΑΕΚ ήταν η συμφωνία με τη διοίκηση. Υπήρχε ένα συμβόλαιο το οποίο έληγε στο τέλος της χρονιάς, συζητήσαμε, δεν τα βρήκαμε, η ζωή συνεχίζεται και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Χάθηκε η χαρά στις σχέσεις μας. Είναι φυσιολογικό στις επαγγελματικές σχέσεις. Εγώ έκανα μία πρόταση, υπήρξαν συζητήσεις, όμως δε συμφωνήσαμε. Νομίζω ότι είναι μία κατάσταση φυσιολογική. Ο καθένας υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Ο Ψωμιάδης της ΑΕΚ και εγώ τα δικά μου. Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά». Οσον αφορά στο προπονητικό μέλλον του δεν απέκλεισε παραμονή του στη χώρα μας: «Είμαι ένας προπονητής διαθέσιμος για να δουλέψω. Οποιος ενδιαφέρεται ας έρθει να μιλήσουμε»...

Οσον αφορά στην επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, αυτή θυμίζει πολύ (τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο) την περσινή κατάσταση αβεβαιότητας τέτοια εποχή. Φήμες φέρνουν, μετά τον Ζήκο, και τον Νικολαΐδη να σκέφτεται την έξοδο. Προχτές μάλιστα συναντήθηκε με στελέχη της Μονακό... Οσο για τα σενάρια διαδοχής στον πάγκο, τα ονόματα που ακούγονται συνεχώς αυξάνονται: Μπάγεβιτς, Αναστασιάδης, Μαρκαριάν, δεν αποκλείεται σπουδαίο όνομα του εξωτερικού και πάει λέγοντας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ