Παρασκευή 10 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Μισή» παραδοχή

Εστω και κατά το ήμισυ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτσης, παραδέχτηκε χτες ότι για τη δική του εκλογή (αλλά και άλλων μελών) στο ΔΣ στηρίχτηκε τα μέγιστα στο Θ. Μητρόπουλο. Ζητήσαμε από τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας να σχολιάσει όσα είπε προχτές σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Βίκτορας Μητρόπουλος, δηλαδή πως τα περισσότερα μέλη του ΔΣ εκλέχτηκαν στηριζόμενα στην επιρροή του αδερφού του (...). «Το '97 ή το 2000» μας ρώτησε και όταν του απαντήσαμε ότι αναφερόταν και στις δύο, σχολίασε: «Για το 2000 κάνει λάθος. Δεν υπήρξε καμιά ανάμειξη του Θ. Μητρόπουλου»...

Ακόμα, ο Β. Μητρόπουλος χαρακτήρισε φαρισαϊστές όσους αρνούνται τη γνωριμία τους με τον αδερφό του, συμπεριλαμβάνοντας και τους Γκαγκάτση, Σταθόπουλο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε για «λάθος συμπεράσματα που βγήκαν γιατί στηρίχτηκε σε αποσπάσματα συγκεκριμένης συνέντευξης. Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι ήξερα τον Θωμά Μητρόπουλο και συνεργαζόμασταν. Αν το έκαναν όντως θα ήταν φαρισαϊσμός».

Κατά τ' άλλα, ο Β. Γκαγκάτσης προεξήγγειλε «σημαντικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Θα ληφθούν, κατά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, το πρώτο 15θήμερο του Ιούνηυ και «θα κλείσουν πληγές του παρελθόντος, όποιες και αν είναι. Θα πάρουμε αποφάσεις για όλα τα ανοιχτά θέματα. Είναι απαράδεκτο σήμερα ΠΑΕ να χρωστάνε σε παίχτες, να παίζουν στο πρωτάθλημα, να κάνουν και μεταγραφές. Δεν μπορεί να συνεχιστεί και δε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Η συζήτηση για την αναδιάρθρωση θα σταματήσει άμεσα. Αποψη και απόφασή μας είναι πως ο αριθμός 16 είναι ιδανικός για την Ελλάδα. Το πρωτάθλημα θ' αρχίσει στις 25 Αυγούστου όπως έχει αποφασιστεί. Η ΕΠΟ δε δέχεται επ' ουδενί μετάθεση. Πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι η Εθνική (έναρξη υποχρεώσεων της στις 7 Σεπτέμβρη). Οποιος δεν το καταλαβαίνει θα του γίνει βίωμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ