Παρασκευή 10 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σχέδια μέσω πανηγυρισμών

Τα πανηγύρια καλά κρατούν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του έκτου συνεχόμενου τίτλου, βρίσκονται δικαίως στο δικό τους κόσμο, που δεν περιέχει τίποτα άλλο πέρα από χαρά. Οι μόνες υποχρεώσεις που έχουν ακόμα, με την ομάδα του «λιμανιού», μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η φετινή σεζόν, είναι οι πλέον καλύτερες. Τα δύο φιλικά παιχνίδια, με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και με ομάδα από το εξωτερικό, προκειμένου να γίνει η φιέστα τίτλου (πιθανότατα στις 18 Μάη).

Η χτεσινή μέρα ήταν πλούσια σε δηλώσεις με πολλά κοινά σημεία. Η ανάγκη μεγαλύτερης προσπάθειας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέρα από τις εγχώριες διοργανώσεις. Την αξία αυτού του τίτλου και την ανάγκη προσήλωσης για το έβδομο πρωτάθλημα. Πάντως ήδη άρχισαν τα σχέδια για το μέλλον. Πληροφορίες θέλουν να 'χει γίνει κρούση στον, ελεύθερο από την Μπάγερν, Στέφαν Εφεμπεργκ. Ο Γερμανός άσος φέρεται να ζήτησε περίπου 4,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που έχει βάλει σε σκέψεις τους διοικούντες. Οσο για το Ζιοβάνι η υπόσχεση «του χρόνου θα το πάρω μόνος μου» μάλλον σφραγίζει την παραμονή.

  • Οδηγήθηκαν χτες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα πέντε άτομα (Γ. Σίμος 23 χρόνων, Δημ. Ροδάκης 37 χρ., Θεμ. Καλύβας 30 χρ., Ευστ. Κουτουλογένης 20 χρ. και Παν. Θάλας 22 χρ.) που συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών. Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για επτά αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα (παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, ρίψη φωτοβολίδων, διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση, κακόβουλη βλασφημία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και πρόκληση κινδύνου με λιθοβολισμό). Ακολούθως, οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Παράλληλα, η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τους τραυματισμούς στα ίδια επεισόδια 10 αστυνομικών, από τους οποίους οι δύο παρέμειναν για νοσηλεία στο 401 ΓΣΝ, οι δε υπόλοιποι αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ