Τετάρτη 26 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
«Στοπ» της Ελβετίας στους οικοδεσπότες

Το αήττητο των «οικοδεσποτών» Γερμανών σταμάτησε η Ελβετία, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Οι δύο ομάδες ήταν αυτές που πήραν τις δύο θέσεις της απευθείας πρόκρισης στους «16», με τη Γερμανία να τερματίζει 1η και τους Ελβετούς να ακολουθούν στη 2η θέση.

Στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής οι Ελβετοί απέδειξαν για μια ακόμα φορά τη μαχητικότητά τους, βάζοντας δύσκολα στους «οικοδεσπότες» της διοργάνωσης, μετά το γκολ του Εντόι (28'). Το γκολ της ισοφάρισης για τη Γερμανία πέτυχε ο Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις (90'+2).

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση, η Ουγγαρία παρέμεινε ζωντανή στον στόχο της πρόκρισης ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες, βρίσκοντας τη λύτρωση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σκοτία χάρη στο πολύτιμο γκολ του Τσόμποτ (90'+10). Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο (κάκωση και κάταγμα) του Βάργκα για την Ουγγαρία, μετά από σύγκρουση με τον Σκοτσέζο τερματοφύλακα Γκαν. Ο Ούγγρος παίκτης μάλιστα αρχικά έχασε τις αισθήσεις του, τρομάζοντας τους πάντες στο γήπεδο, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι παρά το σοβαρό χτύπημα δεν κινδύνευε η ζωή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ