Τετάρτη 26 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ιστορική παρουσία στο Βελιγράδι

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα κολύμβησης από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ

Με ιστορική συγκομιδή, που έφθασε τα 17 μετάλλια (5 χρυσά, 8 ασημένια, 4 χάλκινα), επέστρεψε από το Βελιγράδι η ελληνική αποστολή κολύμβησης που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Τα ...δελφίνια της ελληνικής κολύμβησης έφτασαν σε μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία στη διοργάνωση, η οποία τους έφερε στη 2η θέση του πίνακα των μεταλλίων, καθιστώντας την φετινή τους παρουσία ως την πλέον επιτυχημένη όλων των εποχών της παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ας σημειωθεί πως πέραν των διακρίσεων στις θέσεις του βάθρου, οι αθλητές/τριες της ελληνικής ομάδας μέτρησαν συνολικά 27 παρουσίες σε τελικούς, ενώ σημείωσαν και 8 νέα πανελλήνια ρεκόρ (6 ανδρών και 2 γυναικών).

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ στην ελληνική αποστολή

Σε ανακοίνωσή του για την επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βελιγραδίου το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Κολύμβησης για την κατάκτηση συνολικά 17 μεταλλίων (πέντε χρυσά, οκτώ ασημένια και τέσσερα χάλκινα) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η ελληνική αποστολή κατέκτησε τη 2η θέση στον σχετικό πίνακα μεταλλίων και διασφάλισε τη συμμετοχή 16 συνολικά αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Συγχαρητήρια και στους προπονητές και όλη την ομάδα προετοιμασίας που στήριξε την προσπάθεια των αθλητών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ