Πέμπτη 27 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»
Τελική πρόβα για την Εθνική ανδρών

Επιδιώκοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, η Εθνική ομάδα μπάσκετ κοντράρεται σήμερα στο ΣΕΦ με τις Μπαχάμες στον δεύτερο αγώνα της για το φετινό διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις» (20.00 - ΕΡΤ3). Το ελληνικό συγκρότημα μέσω του τουρνουά συνεχίζει την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί επίσης στο φαληρικό στάδιο (2 - 7 Ιούλη) και όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι στα τέλη Ιούλη.

Οι διεθνείς θα εμφανιστούν στο σημερινό ματς με τον αέρα της ευρείας νίκης τους στην πρεμιέρα του τουρνουά επί του Μαυροβουνίου, με 86-57. Η εμφάνιση των παικτών του Βασίλη Σπανούλη ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη, με βασικά στοιχεία τις σωστές συνεργασίες, την πολύ καλή αμυντική λειτουργία και την ευστοχία στα τρίποντα (14/31). Κυρίως, όμως, αυτό που έδειξε να κρατάει το τεχνικό τιμ της Εθνικής από την εικόνα της ομάδας ήταν το πάθος και η συγκέντρωση που έδειξαν όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Με τον σημερινό αγώνα κόντρα στις Μπαχάμες να λειτουργεί και ως πρόβα τζενεράλε για την Εθνική, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Β. Σπανούλης, που εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που ενδεχομένως χρήζουν βελτίωσης ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ελληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα στην αποστολή, βλέποντας και τον Γ. Αντετοκούνμπο να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά και την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες, και να τίθεται στη διάθεση του Β. Σπανούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ