Σάββατο 29 Ιούνη 2024 - Κυριακή 30 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
33η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ

«Οχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών, η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών!» είναι το μήνυμα της 33ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, που είναι αφιερωμένη στα 25 χρόνια από τον βρώμικο πόλεμο των ΝΑΤΟ - ΕΕ στη Γιουγκοσλαβία. Προορισμός το Ποσείδι Χαλκιδικής, από όπου χιλιάδες νέοι και νέες θα στείλουν ηχηρό μήνυμα κοινής πάλης των λαών ενάντια στο σύστημα των πολέμων, της εκμετάλλευσης και της αδικίας.

«Η φετινή κατασκήνωση της ΚΝΕ αποτελεί μια μεγάλη νεανική συνάντηση και διαδήλωση! Συνεχίζουμε μαχητικά την εναντίωση στα σχέδια της κυβέρνησης, των κομμάτων του συστήματος και της αστικής τάξης να μπλέξουν ακόμα περισσότερο τη χώρα μας στους επικίνδυνους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Φωνάζουμε δυνατά, με όλους τους λαούς του κόσμου, "Λευτεριά στην Παλαιστίνη"», τονίζει η ΚΝΕ στο κάλεσμά της και προσθέτει ότι «κάθε νέος και νέα, που αγανακτεί και ασφυκτιά μέσα στο σημερινό σύστημα, έχει επιλογή: Να βαδίσει μαζί μας στον οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή!».

Η κατασκήνωση θα στηθεί στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, ένα θέρετρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί κυρίως για τους φοιτητές και τους εργαζομένους του και βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες ακτές της Χαλκιδικής, στο Ποσείδι της Κασσάνδρας, σε απόσταση 120 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Θεωρείται από τις πιο όμορφες περιοχές, εξαιτίας του φυσικού της κάλλους, καθώς απλώνεται σε μια έκταση 135 στρεμμάτων πευκόφυτου δάσους, που καταλήγει σε μία από τις πιο ωραίες και καθαρές θάλασσες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ