Τετάρτη 3 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Μια μαθητική κερκίδα στο ΣΕΦ

Αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ παρακολούθησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ

Σε μια πρωτότυπη παρέμβαση προχώρησε η ΕΛΜΕ Πειραιά, τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές - μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς για αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

«Αυτές τις μέρες στήθηκε στο ΣΕΦ μια τεράστια μαθητική κερκίδα, γεμάτη νέα παιδιά και εκπαιδευτικούς του Πειραιά, γεμάτη παλμό, ζωντάνια, ενθουσιασμό», σημειώνει η ΕΛΜΕ και αναφέρεται στη μεγάλη ανταπόκριση μαθητών - μαθητριών, εκπαιδευτικών και γονιών από τις εργατογειτονιές του Πειραιά, πολλοί από τους οποίους δεν θα μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, απλά γιατί δεν μπορούν να το στηρίξουν οικονομικά. «Δείχνει την τεράστια ανάγκη των νέων παιδιών, των εργαζομένων, για δωρεάν πρόσβαση στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, που σήμερα είναι πανάκριβο εμπόρευμα, απαγορευτικό πολλές φορές, γενικότερα στην ψυχαγωγία και στην αναψυχή, αλλά και την αγάπη στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, που μας έχει χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες», επισημαίνει σχετικά με την πρωτοβουλία.

Σε όλους τους αγώνες η ΕΛΜΕ Πειραιά έδωσε δυναμικό «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναρτώντας και πανό και αναδεικνύοντας την ανάγκη οι νέοι άνθρωποι να είναι κοντά στον αθλητισμό και στις αξίες που δίνει.

Επίσης, εκ μέρος της ΕΛΜΕ Πειραιά εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για τη διάθεση των εισιτηρίων και για τη συνεργασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ