Σάββατο 13 Ιούλη 2024 - Κυριακή 14 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Νέες κινητοποιήσεις τη Δευτέρα ενάντια στην έξωση της οικογένειας με ΑμεΑ

Η κυβέρνηση αντί να ανακοινώσει λύση επαναφέρει προτάσεις που έχουν ήδη απορριφθεί

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν τη Δευτέρα 15 Ιούλη Σωματεία και φορείς της Ελευσίνας, απαιτώντας να κατοχυρωθεί το σπίτι στην οικογένεια της Διονυσίας.

«Αίσχος! Η κυβέρνηση, αντί να ανακοινώσει λύση, αναμασάει αυτά που δεσμεύτηκε την Τρίτη και ύπουλα επαναφέρει προτάσεις που έχουν ήδη απορριφθεί», σημειώνουν τα Σωματεία και οι φορείς και καλούν τη Δευτέρα 15 Ιούλη στις 10 π.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής (Δραγατσανίου 8, πλ. Κλαυθμώνος) και σε νέα αγωνιστική κινητοποίηση το απόγευμα στην Ελευσίνα.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνάντηση με το υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα φέρει πρόταση για επίλυση του προβλήματος μέχρι την Παρασκευή 12/7, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα, και αντί γι' αυτό επαναφέρει προτάσεις για «επίδομα στέγασης», κάτι που δεν κατοχυρώνει το σπίτι στην οικογένεια.

«Είναι πρόκληση. Η κυβέρνηση παίζει καθυστερήσεις στην πλάτη της οικογένειας της πρωταθλήτριας ΑμεΑ από την Ελευσίνα, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι η κατασκευαστική εταιρεία που αγόρασε το σπίτι στον πλειστηριασμό δέχεται να αποχωρήσει αν της δοθούν πίσω τα χρήματα που δαπάνησε», σημειώνουν οι φορείς και καλούν όλη την πόλη σε ετοιμότητα!

«Οι επόμενες μέρες είναι μέρες αγώνα. Είναι μέρες αφιερωμένες στη Διονυσία. Γιατί η νίκη της Διονυσίας θα είναι και δική μας!», τονίζουν, ενώ κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση απευθύνει και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ