Σάββατο 27 Ιούλη 2024 - Κυριακή 28 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
50ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
50ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Το 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει τους επόμενους μήνες σε όλη την Ελλάδα! Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από τη Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα, δεκάδες φεστιβάλ θα αγκαλιαστούν από χιλιάδες νέους και νέες σε όλη την Ελλάδα, αντηχώντας το σύνθημα: «Γράφουμε Ιστορία, αλλάζουμε τον κόσμο - Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!».

Στην Αθήνα, φέτος, λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», επιλέχτηκε το Φεστιβάλ να κάνει στάση σε όλα τα σημεία της Αττικής απ' όπου «πέρασε» τα προηγούμενα 49 χρόνια. Τελευταίος σταθμός αυτής της διαδρομής, μετά την Καισαριανή, την Γκράβα, την Πανεπιστημιούπολη, το Περιστέρι και το Αιγάλεω, είναι το Γήπεδο Ζωγράφου, εκεί που πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το 1975. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ διοργανώνει μεγάλη φεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ εκεί που ξεκίνησαν όλα, στο Γήπεδο Ζωγράφου.

Το «ταξίδι» του Φεστιβάλ θα κορυφωθεί στις 18, 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στον χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής.

Ο «Ριζοσπάστης» ρίχνει σήμερα «ματιές» στο πλούσιο πρόγραμμα που θα ξεδιπλωθεί στο Μαθητικό και το Φοιτητικό Στέκι στις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο «Αντ. Τρίτση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ