Τρίτη 27 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΛΩΝΟΣ
Αλλο ένα περιστατικό σαπίλας με παιδοβιαστή

Αλλη μια περίπτωση που αναδεικνύει τη σαπίλα του συστήματος είναι το αποκρουστικό περιστατικό με 44χρονο ο οποίος βίαζε 16χρονη στον Κολωνό, πρώην φίλη του 16χρονου γιου του. Σε βάρος του παιδεραστή σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατ' εξακολούθηση και απείθεια, λόγω του ότι προσπάθησε να διαφύγει όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα. Μάλιστα, εντελώς προκλητικά λέει ότι είχε συνάψει σχέση με την 16χρονη.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 44χρονου, με τις αρχές πλέον να ερευνούν αν έχει κάνει τα ίδια και σε άλλες κοπέλες. Στο σπίτι του, μια μονοκατοικία στο Περιστέρι, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Επίσης, όπως προκύπτει από βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφαλείας που ήρθε στη δημοσιότητα από την οικογένεια της 16χρονης, ο 44χρονος, ο γιος του και η νυν φίλη του απέσπασαν το κινητό της 16χρονης για να στείλουν μήνυμα από αυτό, ώστε να φαίνεται ότι ζήτησε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά.

Η κοπέλα, ορφανή από μητέρα, αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε στον πατέρα της και εκείνος με τη σειρά του το κατήγγειλε στην αστυνομία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 16χρονη κατέθεσε χαρακτηριστικά ότι ο καταγγελλόμενος την κακοποίησε τουλάχιστον 10 φορές παρά τη θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια, αλλά και στην οικογένειά της. Η ανήλικη κακοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο 44χρονος, ο οποίος την γνώριζε μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του κοριτσιού. Τη στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο, αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ