Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 - Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΤΤΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ
Πλημμύρες με τα πρωτοβρόχια

Πλημμυρισμένος δρόμος στο Μενίδι
Πλημμυρισμένος δρόμος στο Μενίδι
Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα έφερε στην Αττική η πρώτη μπόρα προς το τέλος του καλοκαιριού, αφού το Λεκανοπέδιο παραμένει παντελώς ανοχύρωτο στα καιρικά φαινόμενα.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της καταιγίδας την Παρασκευή, διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές των βόρειων και νότιων προαστίων, ενώ αρκετοί δρόμοι είχαν πλημμυρίσει. Μεγάλες οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου «φράκαραν» από την κίνηση, όπως η λεωφ. Κηφισού (ειδικά από το ύψος του Ρέντη έως και τη Ν. Φιλαδέλφεια στο ανοδικό ρεύμα), η λεωφ. Κηφισίας (ανά διαστήματα), η Αττική Οδός (από το Χαλάνδρι έως και την Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα). Αντίστοιχα κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω των κεραυνών, ξέσπασαν αρκετές πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της Αττικής, με κυριότερες αυτές σε περιοχές των Καλυβίων και του Μαρκόπουλου.

Στο ίδιο έργο θεατές και οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου μεταξύ άλλων πλημμύρισε ξανά το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

  • 4 περιστατικά πυρκαγιάς εκδηλώθηκαν την Παρασκευή στην κεντρική Εύβοια, που σύμφωνα με την Πυροσβεστική οφείλονται στην έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ