Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ NEΩΝ
Τρίτη στον κόσμο η Γεωργία Μακρή

Το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα 10 χλμ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης Νέων - Νεανίδων, που διεξάγεται στη Σαρδηνία, κατέκτησε η 18χρονη Γεωργία Μακρή, τερματίζοντας στην 3η θέση με χρόνο 2.09.16. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια με σπουδαία εμφάνιση διατηρήθηκε από την αρχή στο γκρουπ των πρωτοπόρων, ενώ είχε τις δυνάμεις στα τελευταία 100 μ. να δώσει και να κερδίσει τη μάχη για μια θέση στο βάθρο. Το χρυσό κατέκτησε η Αμερικανίδα Σταλμάχερ (2.09.15), ενώ 2η ήταν η Ιταλίδα Σαντζούλο (2.09.16). Στον ίδιο αγώνα η άλλη Ελληνίδα, η Κάλια Κανόνγκα, κατέλαβε τη 18η θέση με χρόνο 2.19.45.

Συγχαρητήριο μήνυμα από την ΚΝΕ

Σε συγχαρητήριο μήνυμα από το Γραφείο Τύπου του ΚΣ ΚΝΕ για τη διάκριση της Γεωργίας Μακρή σημειώνεται: «Η ΚΝΕ με περηφάνια και χαρά συγχαίρει την συντρόφισσά μας, Γεωργία Μακρή, για τη σπουδαία διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης στην κατηγορία των νέων, που διεξάγεται στη Σαρδηνία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Από τα 18 της χρόνια η Γεωργία έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί παρά τις δυσκολίες. Της ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη συνέχεια!».

  • Τα συγχαρητήριά τους στην 18χρονη κολυμβήτρια εκφράζουν ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, και της εύχονται να είναι υγιής και να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ