Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
NATIONS LEAGUE
Πρεμιέρα κόντρα στη Φινλανδία για την Εθνική

Την αυλαία των υποχρεώσεών της στη νέα σεζόν του Nations League ανοίγει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας στον 2ο όμιλο της 2ης κατηγορίας, όπου προβιβάστηκε μετά την επιτυχημένη πορεία της πέρυσι στην 3η κατηγορία. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής η Ελλάδα υποδέχεται τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο 7/9 (21.45 - Novasports Prime / Alpha), ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική, την Τρίτη 10/9 (21.45 - Novasports Prime / Alpha).

Στον 2ο όμιλο συμμετέχει επίσης η Αγγλία, η οποία στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία την Κυριακή 8/9 (19.00 - Novasports Prime).

Στόχος της Εθνικής αυτές τις μέρες είναι το 2 στα 2, για να είναι επιτυχημένο και το ντεμπούτο του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνολικά στη φετινή σεζόν στο Nations League η Εθνική στοχεύει αφενός στην άνοδο στην 1η κατηγορία, αφετέρου μέσω της διοργάνωσης να αποκτήσει το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στην προκριματική διαδικασία.

Απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας άνοδο θεωρείται η Αγγλία. Η 2η θέση οδηγεί σε μπαράζ με τις 3ες ομάδες της 1ης κατηγορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ