Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ξεδιάντροποι ισχυρισμοί για τον αποκλεισμό του «Ριζοσπάστη»

Τον αποκλεισμό του «Ριζοσπάστη» και άλλων ΜΜΕ από τη δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, προσπάθησε να δικαιολογήσει χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Δεν αποκλείστηκε κανένα Μέσο, δεν υπήρξε κάποιος φόβος. Δόθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις. Ολα τα Μέσα ασκούν έλεγχο στην κυβέρνηση, αυτή είναι η δουλειά των Μέσων. Και άμα δει κανείς και Μέσα που ρώτησαν, ρώτησαν μια σειρά από Μέσα, τα οποία κάνουν και σφοδρότατη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση», είπε ο Μαρινάκης, όταν στη συνέντευξη περίσσεψαν οι βολικές, έως και αβανταδόρικες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό από φίλια Μέσα, που λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης.

Εφτασε μάλιστα να λέει ότι «ρώτησαν όλα, αναλογικά, όσο περισσότερα Μέσα, και με γεωγραφικά κριτήρια και με μια αναλογική εκπροσώπηση των εφημερίδων, των ραδιοφώνων, των ηλεκτρονικών Μέσων και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», προϊδεάζοντας για τη συνέχιση... στον ίδιο ντορό και επιβεβαιώνοντας ότι ο αποκλεισμός του «Ριζοσπάστη» για δεύτερη χρονιά δεν γίνεται τυχαία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ