Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και προβολές σε Αχαΐα και Ηλεία
  • Εκδήλωση όπου θα προβληθεί η μαρτυρία του σ. Κώστα Δρόσου με θέμα «Η άγνωστη αρματομαχία που απεγκλώβισε 3.000 ανθρώπους» διοργανώνει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, την Τρίτη 24/9 στις 7.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Κανακάρη 159), στην Πάτρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Θα ακολουθήσει ομιλία - συζήτηση με τους Κώστα Δρόσο, στέλεχος του ΚΚΕ και πολεμιστή της Κύπρου, παρασημοφορημένο για τη δράση του το 1974 με το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων, και τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Αχαΐας.
  • Το ντοκιμαντέρ του ΚΣ της ΚΝΕ που είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», θα προβάλει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 23/9 στις 7.30 μ.μ., στον πολυχώρο εκδηλώσεων της Ιχθυόσκαλας στην Πάτρα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί για τις κλαδικές Οργανώσεις της ΤΕ.
  • Σε αντίστοιχη προβολή θα προχωρήσει ο Μαθητικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ το Σάββατο 28/9 στις 6.30 μ.μ., στην έδρα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).
  • Το ντοκιμαντέρ του ΚΣ της ΚΝΕ θα προβάλουν σε δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις η ΤΕ του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ στην Ηλεία, το Σάββατο 21/9. Με ώρα έναρξης στις 7 μ.μ., οι δύο προβολές θα γίνουν στις αίθουσες εκδηλώσεων των Εργατικών Κέντρων Πύργου και Αμαλιάδας, αντίστοιχα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ