Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Μαθητική συναυλία στις Σέρρες

Μαθητική συναυλία με τίτλο «Οι μαθητές δεν είμαστε κόστος, είμαστε το μέλλον» διοργανώνουν οι μαθητές των Σερρών, το Σάββατο 5 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην Αντιπεριφέρεια (πρώην Νομαρχία).

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, του 4ου ΓΕΛ και άλλων σχολείων καταγγέλλουν δεκάδες κενά σε καθηγητές, ελλείψεις σε αίθουσες και εξοπλισμό, την ίδια ώρα που το υπουργείο ετοιμάζεται να φέρει τριπλές πανελλαδικές εξετάσεις σε κάθε τάξη του Λυκείου, με το λεγόμενο «Εθνικό Απολυτήριο» που έχει εξαγγείλει.

«Το σχολείο που φτιάχνουν, φθηνό για το κράτος και πανάκριβο για όλους εμάς και τις οικογένειές μας, δεν μας ταιριάζει, το απορρίπτουμε!», σημειώνουν.

Απαιτούν εδώ και τώρα να πάρουν μέτρα να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα των σχολείων. Συγκεκριμένα: Σύγχρονα σχολεία, με αίθουσες που να επαρκούν για όλους τους μαθητές και σύγχρονο εξοπλισμό στα εργαστήρια. Μαζικές προσλήψεις σε καθηγητές για όλα τα μαθήματα, κάλυψη όλων των μαθημάτων προσανατολισμού. Να καταργηθεί εδώ και τώρα η ΕΒΕ και η Τράπεζα Θεμάτων. Να μην τολμήσουν να φέρουν το νομοσχέδιο για τριπλές πανελλαδικές. Δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους μαθητές από και προς τα σχολεία που υπάρχει ανάγκη, ειδικά για το Μουσικό Σχολείο και το 2ο ΕΠΑΛ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ