Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Σοκάρει η καταγγελία για βιασμό 5χρονου σε νηπιαγωγείο

Αποτροπιασμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου από δύο συνομήλικούς του σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη. Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή 27/9 από τον πατέρα του παιδιού στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, όταν το παιδί επιστρέφοντας σπίτι εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έγιναν στο νηπιαγωγείο την ώρα του διαλείμματος. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι όταν η σύζυγός του πήγε στο σπίτι του ενός παιδιού και ρώτησε τι είχε συμβεί, εκείνο κυνικά παραδέχτηκε ότι το είχε κάνει.

Ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η πράξη συνέβη, αλλά όχι από ενήλικα, και χθες ξεκίνησε στο Πλημμελειοδικείο η δίκη των δύο νηπιαγωγών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ δίωξη έχει ασκηθεί και στους τέσσερις γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Να σημειωθεί ότι χθες οι δικηγόροι όλων των πλευρών κατέθεσαν αίτημα εξαίρεσης της προέδρου, μετά την άρνησή της για αναβολή της διαδικασίας. Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 12 Νοεμβρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ