Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΑΝΑΤΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Νέες ποινικές διώξεις στους υπαίτιους

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας κατά του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ και του χειριστή του παιχνιδιού - σκοτώστρα (crazy dance) για τον θάνατο του 19χρονου από τη Βέροια, σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατά συναυτουργία, ενώ δίωξη ασκήθηκε και στον μηχανικό για απλή συνέργεια.

Μετά την απαγγελία κατηγοριών, θα κληθούν να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες οι κατηγορούμενοι είχαν προσέλθει στην εισαγγελία για ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο της προανάκρισης. Τότε, ο μηχανικός υποστήριξε ότι έδωσε τη βεβαίωση στον ιδιοκτήτη για δική του χρήση και όχι για να την καταθέσει σε κάποιο αρμόδιο όργανο του δήμου και να λάβει την άδεια. Ο χειριστής ανέφερε ότι είχε προσληφθεί για άλλο παιχνίδι και όχι γι' αυτό που χειριζόταν, ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρχε κακοσυντήρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ