Σάββατο 12 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 13 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Κάτω τα χέρια απ' τους φαντάρους μας!

Στις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του περασμένου Σαββάτου για το συνεχιζόμενο έγκλημα του Ισραήλ και των συμμάχων του, ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, συμμετείχε όλος ο λαός μας. Μεταξύ αυτών και ικανός αριθμός στρατευμένων. Ξεκαθαρίζεται ότι οι στρατευμένοι έχουν αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη Γάζα και στον Λίβανο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να διαδηλώνουν για την ίδια τη ζωή τους!

Με την παρουσία τους σε κάθε αντιπολεμική κίνηση επιβεβαιώνουν ότι:

1. Ορκίστηκαν να φυλάνε την πατρίδα τους, σύμφωνα με το αστικό Σύνταγμα.

2. Δικαιούνται να ζητούν την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, ιδιαίτερα αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και που ξέρουν πως όταν χρειαστεί θα είναι εκεί.

Είμαστε περήφανοι για τη στάση των φαντάρων μας! Περήφανοι, γιατί ξέρουν καλά ποια είναι η αποστολή τους! Και όπως η Ιστορία μάς έχει διδάξει, είναι αυτοί που αγόγγυστα θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή όποτε χρειαστεί!

Οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δουλειά σε ιμπεριαλιστικές αποστολές θανάτου!

Οι στρατευμένοι δεν στερούνται κανένα πολιτικό τους δικαίωμα όταν στρατεύονται για να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. Περηφάνια και μόνο για τους φαντάρους μας!

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και φαντάροι είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού μας και ο όρκος μας είναι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τον λαό μας, όποτε κι αν χρειαστεί! Οχι να γινόμαστε ασπίδα για την προστασία του μεγάλου κεφαλαίου, που τελικά δεν έχει πατρίδα!

Κάτω, λοιπόν, τα χέρια από τους φαντάρους μας! Τυχόν τιμωρία είναι απαράδεκτη και να ανακληθεί! Να σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη.

Γιάννης Αγγέλου, Σχης (ΜΧ) ε.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ