Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ
Αύριο στην Πτολεμαΐδα η πλατιά σύσκεψη για την τηλεθέρμανση

Κάλεσμα σε όλους τους φορείς της πόλης στην πλατιά σύσκεψη για την τηλεθέρμανση, αύριο, Πέμπτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πτολεμαΐδα, απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ) τονίζοντας ότι «ο αγώνας για να μην παγώσουμε και να μην πληρώσουμε είναι δύσκολος και γι' αυτό χρειάζεται τη συμμετοχή όλων».

Συγκεκριμένα, το κάλεσμα αναφέρει: «Μετά από συγκεντρώσεις, συσκέψεις, παρεμβάσεις με φορείς και τον λαό της πόλης μας, κατορθώσαμε ακόμη να κρατήσουμε σε ανεκτά για τα λαϊκά εισοδήματα την τιμή της τηλεθέρμανσης. Κατορθώσαμε να μη γίνουν οι μεγάλες ανατιμήσεις που έγιναν σε Κοζάνη και Αμύνταιο εξοικονομώντας έτσι κάθε οικογένεια αρκετά χρήματα σε μια περίοδο μεγάλης ακρίβειας στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Τώρα όμως με το σχέδιο που θέλουν να φέρουν, προσπαθούν να μας φορτώσουν όλες τις προηγούμενες αυξήσεις και χρέη, που ποτέ ο λαός της Πτολεμαΐδας δεν επέλεξε να έχει, με έναν άνευ προηγουμένου εκβιασμό μπροστά στον χειμώνα που έρχεται, του τύπου: `Η ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ `Η ΠΑΓΩΝΕΤΕ!».

Ο Σύλλογος σημειώνει ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει αυτό το σχέδιο, που θα είναι συμφωνημένο από κυβέρνηση, ΔΕΗ, Περιφέρεια αλλά και από τους δημάρχους που θα ...διαφωνήσουν - συμφωνώντας «γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να δείξουν την αντίθεσή τους, αλλά προσπάθησαν να αποτρέψουν τις αγωνιστικές διαθέσεις των κατοίκων προκειμένου να μη μαζικοποιηθεί ο αγώνας.

Δεν γνωρίζουμε αν θέλουν να ρίξουν καμιά "ντουφεκιά", όμως σε κάθε περίπτωση οι φορείς και ο λαός της πόλης πρέπει να προετοιμαστούμε για να αποτρέψουμε τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς. Μπορούμε να τους εμποδίσουμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ