Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνέχεια παρεμβάσεων για να σταματήσει η καταστροφή στον Γράμμο

Στην Εισαγγελία Ιωαννίνων χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ

Η ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ, σε συνέχεια της μαχητικής κινητοποίησης στην Αετομηλίτσα την περασμένη Κυριακή για την υπεράσπιση του Γράμμου από τις παράνομες και καταστροφικές παρεμβάσεις της περιφερειακής αρχής Ηπείρου που συνεχίζει το έργο της με τις πλάτες της κυβέρνησης, με σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει:

«Οι εκπρόσωποι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου έχουν ήδη θέσει προς συζήτηση τα καταστροφικά "έργα" (!) στον Γράμμο, ωστόσο η περιφερειακή αρχή τελικά αναβάλλει το προγραμματισμένο για την Πέμπτη 17 Οκτώβρη Περιφερειακό Συμβούλιο, για να μην αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις όλων των φορέων που εναντιώνονται στην καταστροφή του Γράμμου.

Το ΚΚΕ θα λάβει κι άλλες πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση του Γράμμου, για να σταματήσουν εδώ και τώρα οι παρεμβάσεις. Ηδη έχει κατατεθεί σχετική Ερώτηση αλλά και Αναφορά στη Βουλή. Παρέμβαση στην Εισαγγελία Ιωαννίνων πραγματοποίησε σήμερα (σ.σ. χτες) κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Νίκο Εξαρχο, βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ, Γιώργο Πρέντζα, περιφερειακό σύμβουλο Ηπείρου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και την Ολυ Τσουμάνη, δημοτική σύμβουλο Ιωαννίνων της "Λαϊκής Συσπείρωσης", οι οποίοι κατέθεσαν σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες και ζήτησαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας για να σταματήσουν οι παράνομες καταστροφικές εργασίες στην κορυφογραμμή του Γράμμου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ