Κυριακή 26 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Καλοκαιρινό νεανικό τουρνουά
  • Εγιναν αγώνες σκακιού για την ειρήνη στη Νίκαια
  • Ατομικοί σχολικοί αγώνες στην Αγ. Σοφία Πειραιά
  • Πρωταθλητής Γιατρών ο Μηνάς Βουλγαρίδης

Αν και η φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της, ρωτάμε τους αρμόδιους των καναλιών. Εχει θέαμα το σκάκι; (από πρόσφατους αγώνες Νεανικού στον ΣΑΕ)!
Αν και η φωτογραφία «μιλάει» από μόνη της, ρωτάμε τους αρμόδιους των καναλιών. Εχει θέαμα το σκάκι; (από πρόσφατους αγώνες Νεανικού στον ΣΑΕ)!
Με τον τίτλο «Νεανικά 2002» ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων διοργανώνει Νεανικό Σκακιστικό Τουρνουά για σκακιστές και σκακίστριες μέχρι 16 ετών, το οποίο παράλληλα θα είναι και εσωτερικό Νεανικό Πρωτάθλημα για το 2002 (Κατηγορίες 10 ετών (-) έως 16 ετών (-).

Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό (5) πέντε γύρων, ο χρόνος σκέψης 2 ώρες για κάθε παίκτη για ολόκληρη την παρτίδα και το χρονικό διάστημα διεξαγωγής, από Δευτέρα 17 μέχρι Παρασκευή 21 Ιούνη 2002. Ωρα έναρξης 17.00 εκτός 1ης και 5ης αγωνιστικής που η έναρξη θα είναι στις 16.00.

Επαθλα θα πάρουν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, οι τρεις πρώτοι των Αιγυπτιωτών, καθώς και στους πρώτους όλων των κατηγοριών (ηλικιών).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 12 Ιούνη, στη Γραμματεία του ΣΑΕ 8228.150 και στον κ. Οδ. Βαζελάκη 2528.417.

* Το περασμένο Σάββατο στις 18 Μάη, ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), σε συνεργασία με την τοπική οργάνωση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), διοργάνωσε αγώνες Μπλιτς με μεγάλη συμμετοχή, αγωνιστική διάθεση και πολλά έπαθλα για όλες τις κατηγορίες των νικητών. Οι αγώνες έγιναν στα πλαίσια του καθιερωμένου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 10ήμερου Ειρήνης.

* Ο ΑΟ «Φοίνιξ» Αγίας Σοφίας Πειραιά διοργανώνει στις 8 και 9 Ιούνη (στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά - Παλαμηδίου και Χαϊδαρίου), σκακιστικούς αγώνες για μαθητές και μαθήτριες Α'- Β' - Γ' Δημοτικού, Δ' - Ε' - ΣΤ' Δημοτικού, Α' - Β' - Γ' Γυμνασίου και Α' - Β' - Γ' Λυκείου.

Πολλά έπαθλα για τους νικητές. Δηλώσεις συμμετοχής στους διευθυντές των σχολείων, στον κ. Σπανό Θ. 010 4207.059, και στον κ. Χαλδαιάκη Β. 010 4989.377.

* Στο 6ο Πανελλήνιο Σκακιστικό Πρωτάθλημα Γιατρών, που έγινε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης (ξενοδοχείο «Knosos Royal Village») στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γενικής Ιατρικής, πρωταθλητής αναδείχτηκε ο πνευμονολόγος Μηνάς Βουλγαρίδης με 4,5 βαθμούς, στους 5 αγώνες. Στην 2-3η θέση ισοβάθμησαν οι Γενικοί Γιατροί Κυριάκος Κατριτζιδάκης και Νικόλαος Ραζής με 3,5 βαθμούς.

* Στα πλαίσια των γενικών εκδηλώσεων της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμαριάς που ολοκληρώνονται σήμερα και την ερχόμενη Τετάρτη, διεξήχθη παράλληλα (Σάββατο 18 Μάη) και το 2ο Διασχολικό Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Καλαμαριάς με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ