Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συνέχεια στις εξετάσεις

Στο μάθημα της Φυσικής Γενικής Παιδείας εξετάζονται σήμερα από το πρωί οι μαθητές της Β` Λυκείου, ενώ οι υποψήφιοι της Γ` τάξης που διαγωνίζονται και για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζονται στο μάθημα Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας.

Χτες, οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίστηκαν με τους μαθητές της Γ` και Δ` τάξης εσπερινών ενιαίων λυκείων. Οι πρώτοι εξετάστηκαν στα μαθήματα Αρχές Φιλοσοφίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Χημεία Θετικής και Τεχνολογία Επικοινωνιών Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ οι δεύτεροι στη Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Οι μαθητές των ημερήσιων ενιαίων λυκείων θα ξανακάτσουν στα θρανία το Σάββατο για να εξεταστούν οι μεν της Β` τάξης στις Αρχές Φιλοσοφίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης και Τεχνολογία Επικοινωνιών Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, οι δε της Γ` Λυκείου στη Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο εξεταστικός μαραθώνιος που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη για 82.000 τελειόφοιτους της Γ` Λυκείου και 16.000 αποφοίτους προηγούμενων ετών, που είναι εκ νέου υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ολοκληρώνεται για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στις 10 Ιουνίου και συνεχίζεται με τα ενδοσχολικώς εξεταζόμενα μέχρι τις 18 Ιούνη. Μέχρι τις 8 Ιούνη διενεργούνται και οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές της Β` Λυκείου, οι οποίοι συνεχίζουν με τις ενδοσχολικές εξετάσεις μέχρι τις 18 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ