Σάββατο 15 Φλεβάρη 2025 - Κυριακή 16 Φλεβάρη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δυναμώνουν τον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα των πλειστηριασμών

Συγκέντρωση στις 19 Φλεβάρη στην «DoValue»

Τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, από τα κάθε λογής κοράκια, όπως η «DoValue», όπου με τις πλάτες των νόμων που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις δεν διστάζουν να ξεσπιτώνουν ΑμεΑ και γερόντους και να πετάνε στον δρόμο φτωχές οικογένειες, δυναμώνουν σωματεία και φορείς της Αττικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. έξω από τα γραφεία της εταιρείας «DoValue» στον Ταύρο (Κύπρου 27, στάση ΗΣΑΠ «Καλλιθέα»).

«Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που βγάζει τα σπίτια μας στο σφυρί και διεκδικούμε πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Δυναμώνουμε τον αγώνα απέναντι στα κοράκια που αρπάζουν το βιος μας για να κάνουν μπίζνες πάνω στις τσακισμένες μας ζωές» τονίζει το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, εργατικά σωματεία, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των μικρών επαγγελματιών, τα σωματεία συνταξιούχων, τους συλλόγους ΑμεΑ, όλους τους φορείς της Αττικής να πάρουν αποφάσεις μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Απαιτεί από την εταιρεία «DoValue» εδώ και τώρα:

Να προχωρήσει σε ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών των εργατικών - λαϊκών οικογενειών με βάση τις οικονομικές τους δυνατότητες και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Να αναστείλει τους πλειστηριασμούς που έχει ανακοινώσει για αυτές τις οικογένειες το επόμενο διάστημα.

Να χρηματοδοτήσει τις οικογένειες ΑμεΑ και γερόντων και οικογενειών με πιστοποιητικό ευαλωτότητας που έχασαν το σπίτι τους εξαιτίας των απαράδεκτων πρακτικών της εταιρείας, ώστε να μπορέσουν να επανακτήσουν τα σπίτια τους.

«Η εταιρεία "DoValue" έχει κηρύξει τον πόλεμο σε βιοπαλαιστές. Με την ευλογία του νόμου, δεν λογαριάζει τίποτα μπροστά στο κέρδος το δικό της και των διάφορων funds», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατ. Αττικής.«Ολοι οι επαγγελματίες στον δρόμο! Η κυβέρνηση μας λέει μπαταχτσήδες και τα κοράκια της "DoValue" αρπάζουν τα σπίτια μας!» τονίζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής και καλεί στην κινητοποίηση. Ανάλογο κάλεσμα απευθύνουν ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου (ΠΟΒΣΚΞ).

«Οχι στις εξώσεις και στους πλειστηριασμούς των σπιτιών των ΑμεΑ και κάθε λαϊκής οικογένειας», τονίζει στο κάλεσμά της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ). «Τα κοράκια δεν θα πατήσουν ξανά το πόδι τους στις γειτονιές μας!», τονίζουν Σωματεία και μαζικοί φορείς της Ελευσίνας, όπως και αυτά του δήμου Αχαρνών. Στην κινητοποίηση καλεί και η Επιτροπή Σωματείων και Μαζικών Φορέων της Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

«Παρών» από τις αγωνιστικές δημοτικές αρχές

«Η εταιρεία "DoValue" έχει κηρύξει τον πόλεμο στον λαό της Πετρούπολης. Εξω τα "κοράκια" από την πόλη μας! Ολοι την Τετάρτη 19 Φλεβάρη, 6 μ.μ., στη μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της "DoValue" (Κύπρου 27 - Στάση ΗΣΑΠ "Καλλιθέα")», τονίζει στο κάλεσμά της η δημοτική αρχή Πετρούπολης.

Η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου «καταγγέλλει την εταιρεία "DoValue", για το γεγονός ότι έβγαλε ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι συμπολίτισσάς μας» και καλεί στην κινητοποίηση δίνοντας ραντεβού στις 5 μ.μ. στο δημαρχείο για μαζική κάθοδο. «Η Καισαριανή δίνει περήφανη αγωνιστική απάντηση στα κοράκια της "DoValue" και τους αντιλαϊκούς νόμους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Ηλ. Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέες αγωνιστικές παρεμβάσεις για να πάψει το ξεσπίτωμα λαϊκών οικογενειών (2025-01-24 00:00:00.0)
Σήμερα η κινητοποίηση στην «doValue» ενάντια στους πλειστηριασμούς (2025-01-03 00:00:00.0)
Φουντώνουν οι αντιδράσεις για την επιβολή του άδικου φόρου σε βάρος της οικογένειας της Διονυσίας (2024-12-06 00:00:00.0)
Απέτρεψαν πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας στη Θεσσαλονίκη (2024-02-14 00:00:00.0)
Να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός του σπιτιού εργατικής οικογένειας στη Θήβα (2023-08-31 00:00:00.0)
Κανένας μόνος, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός! (2023-03-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ