Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Συγκροτήθηκε Επιτροπή Εκπαιδευτικών

«Πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να πάρει η βάση, όλοι οι συνάδελφοι, την κατάσταση στα χέρια της». Με αυτή την προτροπή, εκπαιδευτικοί από την Καλαμάτα συγκρότησαν Επιτροπή για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς να την ενισχύσουν, προκειμένου να αποκρούσουν μαζί με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα την αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης.

Στη διακήρυξή της, η Επιτροπή, αφού κάνει εκτενή αναφορά για τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου, σημειώνει πως «οι συμβιβασμένες πλειοψηφίες στα Διοικητικά Συμβούλια ΑΔΕΔΥ, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ με τη συμμετοχή τους στον δήθεν κοινωνικό διάλογο, δίνουν επίφαση νομιμότητας και αποδοχής από τους εργαζόμενους των μέτρων» και συμπληρώνει: «Στην ίδια ρότα κινούνται και τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων (ΕΛΜΕ - Σύλλογοι Δασκάλων - Νηπιαγωγών) του νομού μας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ».

Τέλος, η Επιτροπή Εκπαιδευτικών καλεί τους εκπαιδευτικούς του νομού να πάρουν μέρος στη σημερινή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και Συνδικαλιστών, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 10 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ