Τετάρτη 29 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΑΙΔΕΙΑ
Πολύμορφη δράση ενάντια στα ναρκωτικά

Κινηματογραφικές προβολές, θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις και συζητήσεις, περιλαμβάνονται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, αυτή την περίοδο στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας τους ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα:

Αύριο Πέμπτη

-- Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο αμφιθέατρο του Ιστορικού στην Κέρκυρα, στις 7 μ.μ., συζήτηση και προβολή ταινίας.

-- Στην Πολυτεχνική Σχολή στην Ξάνθη, θα μιλήσει η Αίγλη Αραβανή, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Οργάνωσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με ροκ συγκρότημα.

-- Στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, διοργανώνεται ημέρα δράσης που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με τουρνουά μπάσκετ, στις 4 μ.μ. ακολουθεί θεατρικό σκετς, στις 4.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιάννης Θεοχάρης, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ, θα προβληθεί κινηματογραφική ταινία και η βραδιά θα κλείσει σε ροκ κλαμπ της πόλης, με συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων.

-- Στο ΤΕΙ Χανίων, στις 5 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα μιλήσει ο Γιάννης Ιωαννίδης, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

-- Στα ΤΕΙ Καρδίτσας, σύσκεψη σπουδαστών στις 12 το μεσημέρι.

-- Στη Νομική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί η ταινία «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Στο Γεωτεχνικό του ΑΠΘ, στις 12 το μεσημέρι, θα προβληθεί η ταινία «Ο ταχυδρόμος» και θα ακολουθήσει ομιλία και συζήτηση.

-- Στη Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνει αύριο Πέμπτη: έκθεση σκίτσου, θεατρικά δρώμενα και προβολή της ταινίας «Οι αντάρτες του Μπρόντγουεϊ» (στις 2 μ.μ. στο Α' Αμφιθέατρο).

Την Παρασκευή 31/5

-- Στη Φιλοσοφική του ΑΠΘ, θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα (αίθουσα 106) ο Γιώργος Κορίτσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Στην Ιατρική του ΑΠΘ έκθεση βιβλίου και σκίτσου.

-- Στην Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, στις 8 το βράδυ θα γίνει ομιλία και θα προβληθεί ταινία.

-- Στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ