Εκατοντάδες συνδικαλιστές από Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίας και πρωτοβάθμια σωματεία από όλη τη χώρα, από όλους τους κλάδους και από εκατοντάδες χώρους δουλειάς, πήραν μέρος στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.
Με ώθηση από την ιστορική απεργία στις 28 Φλεβάρη και το κλίμα αγωνιστικής ανάτασης και αισιοδοξίας που αυτή δημιούργησε, μετέφεραν με ζωντάνια και μαχητικότητα την πείρα από την οργάνωσή της, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια της δράσης, μπροστά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Απρίλη, αλλά και στην απεργία της Πρωτομαγιάς που ακολουθεί.
Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα την εισήγηση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, την οποία έκανε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.