Παρασκευή 31 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Πυροτεχνήματα: «Σε προσωπική αντιπαράθεση με πυροτεχνήματα επιδόθηκαν χθες στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο αρχηγός της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σε μια πολύωρη συζήτηση για την οικονομία που δεν πρόσθεσε τίποτα καινούριο. Κύριο χαρακτηριστικό της η ανταλλαγή οξύτατων χαρακτηρισμών μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και η ανταλλαγή ντοκουμέντων για λόγους εντυπωσιασμού περισσότερο». (Από το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ).

Προεκλογικές εξαγγελίες: «Ηταν ίσως η πιο "πολιτική" ομιλία του πρωθυπουργού σε μια συζήτηση για την οικονομία. Ο κ. Σημίτης δεν αναφέρθηκε τόσο σε δείκτες όσο επετέθη στη ΝΔ και στον Κ. Καραμανλή κάνοντας ταυτόχρονα προεκλογικές εξαγγελίες για αύξηση μισθών και πραγματική σύγκλιση» (Από το ρεπορτάζ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

Εγκαίνια προεκλογικά: «Με τη χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της οικονομίας άνοιξε ουσιαστικά η προεκλογική περίοδος, που προμηνύεται ιδιαιτέρως έντονη και με άφθονη παρελθοντολογία. Η συνεδρίαση κινήθηκε σε ρυθμούς... "σκληρού ροκ", με τον τόνο να τον δίνει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης, ο οποίος επέμεινε στην τακτική της όξυνσης και των διαχωριστικών γραμμών» (Από πρωτοσέλιδο θέμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ).

«Καθαρά πρωθυπουργική»: «Ούτε το θεατρικό "σόου" του Κ. Σημίτη ούτε οι παραπομπές του σε διχαστικά κείμενα του παρελθόντος πέτυχαν να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις από την καθαρά πρωθυπουργική εμφάνιση του Κ. Καραμανλή στη Βουλή για την οικονομία» (Από την πρώτη σελίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ