Στη σκηνή ανέβηκαν ο Σπύρος Γραμμένος και ο Δημήτρης Μητσοτάκης, ο «Εισβολέας», ο Παντελής Κυραμαργιός, οι KollektivA, ο Φώτης Ανδρικόπουλος, η Εύα Ξένου, ο Βασίλης Προδρόμου, η Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, ο Αλέξανδρος Δάικος, ο Χάρης Πανόπουλος, οι «Εν Μπάρκο», το μαθητικό συγκρότημα από το 9ο ΓΕΛ, POLCO & MVS, οι Θάνος Ασημακόπουλος και Νίκος Αμπατζίδης από το 10ο ΓΕΛ.
«Θα συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούν τα θύματα των Τεμπών, αλλά θα συνεχίσουμε και μέχρι να είναι πραγματικά ασφαλείς οι σιδηρόδρομοι, μέχρι να είναι ασφαλή τα σχολεία των παιδιών μας, μέχρι να έχουμε την υγεία που δικαιούμαστε, και συνολικά μια αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Οι τελευταίες μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα απέδειξαν ότι ο δρόμος του αγώνα είναι ο μόνος δρόμος για να το πετύχουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Περιστερίου, Φίλιππος Φλουσκούνης. Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία στις 9 Απρίλη, υπογράμμισε ότι πρέπει «να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον και να διεκδικήσουμε ξανά όλοι μαζί το "οξυγόνο" που έχουμε ανάγκη, ούτως ώστε οι συναυλίες μας να μην είναι αφιερωμένες σε θύματα εγκλημάτων αλλά για να διασκεδάζουμε σε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας».
Στη συναυλία παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.
Εκδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη πραγματοποίησε και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Καλαμάτας, την περασμένη Πέμπτη, με τη συμμετοχή δεκάδων φοιτητών και σύνθημα «Θα φτάσουμε έως το τέρμα - ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας». Στην εκδήλωση η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Αγγελακοπούλου καλωσόρισε τον Νίκο Τσακλίδη, συγγενή θύματος των Τεμπών και εργαζόμενο στον σιδηρόδρομο, ο οποίος συγκίνησε τους φοιτητές με τα λόγια του, ενώ μίλησε και ο κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων.
Συναυλία - συγκέντρωση για τα δύο χρόνια από το έγκλημα των Τεμπών διοργανώνει επίσης η Ενωση Γονέων Δ' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 12 Απρίλη στις 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.