Σάββατο 15 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πυρκαγιές

Πυρκαγιά στο ρέμα Χελιδονούς εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.30 π.μ. χτες, από άγνωστη αιτία, δίπλα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα δώδεκα υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα με πλήρωμα 32 πυροσβεστών καθώς και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια περίπου ώρα ξέσπασε μία ακόμη δασική πυρκαγιά στη θέση Μπαρτζός, στους Μολάους Σπάρτης, η οποία τέθηκε τελικά υπό έλεγχο στις 15:50 μ.μ. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή με πυκνή βλάστηση και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν, πήρε γρήγορα διαστάσεις. Για την αντιμετώπισή της επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα εννέα πυροσβεστών, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, στις 10:30 χτες, σε εργοστάσιο χρωμάτων με την επωνυμία «DURAL ΑΕ», που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Σχηματαρίου - Αυλίδος. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν οκτώ υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα με 20 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα. Πριν την άφιξη της πυροσβεστικής παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ελαφρά εγκαύματα στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ, άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ