Πέμπτη 27 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Εμεινε ο Γεωργιάδης

Πολλοί φεύγουν, λίγοι μένουν. Ο Αγγελος Αναστασιάδης, περιμένει να δει τι κινήσεις μπορεί να κάνει η όποια διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Και αυτό γιατί, ήδη ο Κόφι Αμπονσά αποτελεί παρελθόν εδώ και μέρες από το σύλλογο, ενώ χτες, ο Τάσος Κατσιαμπής και ο Γιώργος Κουλακιώτης... κέρδισαν την ελευθερία τους από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Γεωργιάδης συμφώνησε να παραμείνει στο «Δικέφαλο».

Ο Αναστασιάδης από την αρχή της συνεργασίας του είχε τονίσει στους δύο αμυντικούς, Κουλακιώτη και Αμπονσά, πως δε συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του. Ομως, η απόφαση της ΕΕΟΔ δίνει άλλη τροπή στα σχέδια του Μακεδόνα τεχνικού, καθώς βλέπει πως και ο αρχηγός της ομάδας είναι ελεύθερος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Πάντως, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης, θέλουν να βρεθεί λύση και ίσως να υπάρξει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο που είχε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας. Ομως, η ΠΑΕ καλείται να καταβάλλει το ποσό των 117 χιλιάδων που του οφείλονται από την περσινή περίοδο.

Σε ό,τι αφορά την ανανέωση του Γεωργιάδη, η υπόθεσή του είχε αίσιο τέλος. Ο παίκτης είχε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια με οικονομικές απολαβές 170 εκατομμύρια δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ