Πέμπτη 27 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αισιόδοξος ο Κρέεκ

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ολλανδός Κρέεκ

Sportidea

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ολλανδός Κρέεκ
«Προσωπική μου επιδίωξη είναι να γίνω σημαντικό μέλος της ομάδας της ΑΕΚ και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να κάνω τα πάντα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ευκαιρία για μένα». Οι κουβέντες αυτές ανήκουν στον Μίχελ Κρέεκ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ που παρουσιάστηκε χτες επίσημα.

Ο 31χρονος Ολλανδός εξέφρασε την ελπίδα «να μάθω ελληνικά» και έδειξε πως μπορεί να το πετύχει, αφού στη γλώσσα μας δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που ήρθα» και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι μπορώ ν' αγωνιστώ σε πολλές θέσεις, όμως οι δύο καλύτερές μου είναι αυτές του αμυντικού μέσου και του κεντρικού αμυντικού. Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα να παίξω σ' οποιαδήποτε από αυτές τις δύο θέσεις. Είχα προτάσεις από Αγγλία και Γερμανία όμως η καλύτερη αίσθηση ήταν να επιλέξω της ΑΕΚ». Σήμερα ο Κρέεκ αναχωρεί για την πατρίδα του και θα επιστρέψει την Κυριακή μαζί με την οικογένειά του (έχει ένα παιδί και η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα σε δύο μήνες) για μόνιμη εγκατάσταση.

Από την πλευρά του ο Μ. Ψωμιάδης εξήγγειλε ότι η ομάδα «θα κάνει άλλη μία μεταγραφή, ώστε να καλύψουμε άλλο ένα κενό που έχει εντοπίσει ο προπονητής. Θα γίνει άλλη μία μεταγραφή ξένου παίκτη, ίσως και μια τρίτη». Υποστήριξε ακόμα: «Ακούγονται πολλά σχετικά με το ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα. Πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα αυτή τη στιγμή που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Οι ενέργειες και κινήσεις που κάνει η ΑΕΚ είναι τέτοιες που μόνο αυτό δε δείχνουν. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές που θα τη βοηθήσουν κι όχι μεταγραφές που δε θα συνεισφέρουν στην ομάδα. Ο προπονητής κι η διοίκηση έχουν εντοπίσει τις ελλείψεις και τις καλύπτουμε με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο στην καινούρια περίοδο».

Σ' αντίθεση με τον Ατματσίδη, ο Βάιος Καραγιάννης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ΑΕΚ. Μιλώντας χτες στην αθλητική ιστοσελίδα «contra», δήλωσε πικραμένος: «Κάποια στιγμή το περίμενα ότι θα φύγω από την ΑΕΚ, απλά όχι τώρα. Ηθελα να παίξω ακόμη ένα χρόνο στην ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να βρω μία ομάδα για να αγωνιστώ, αφού πιστεύω ότι μπορώ ακόμη να προσφέρω. Εύχομαι από την καρδιά μου η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νίκη πάση θυσία (2006-11-01 00:00:00.0)
Αναχώρησε για Σκοτία (2006-08-08 00:00:00.0)
Απομένει ο μέσος (2006-08-05 00:00:00.0)
ΑΕΚ (2002-11-22 00:00:00.0)
Αισιόδοξος ο Μαρκαριάν (2001-12-19 00:00:00.0)
Μοίρασαν υποσχέσεις (1999-02-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ