Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Αρ. πρωτ.: 18564

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δημόσιου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης των εργασιών: «Εργασίες διαμόρφωσης ανάγλυφου λατομείων Πολύδωρα»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Διακηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη τιμή όπως προκύπτει από το σχετικό έντυπο προσφοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 267 και 268 του Π.Δ. 410/95 όπως τροποποιήθηκαν με τους Ν. 2307/95 και Ν. 2539/97, καθώς και των σχετικών αποφάσεων, εγκυκλίων, οδηγιών κλπ., για την εκτέλεση των εργασιών: «Εργασίες διαμόρφωσης ανάγλυφου λατομείων Πολύδωρα» στον Δήμο Βύρωνα.

Οι εργασίες αφορούν στη διαμόρφωση του ανάγλυφου στα λατομεία Πολύδωρα και συγκεκριμένα στην προώθηση και διάστρωση των αποθέσεων από τα οχήματα μεταφοράς προϊόντων εκσκαφών, τη διάνοιξη και συντήρηση των εσωτερικών οδών πρόσβασης, τη διαβροχή των οδών και των χώρων απόθεσης, κλπ. Οι εργασίες εκτελούνται με κατάλληλα μηχανήματα και προσωπικό όπως αναλυτικά περιγράφεται στη Γενική και στην Ειδική συγγραφή υποχρεώσεων και στη μελέτη της ΤΥΔΒ.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για το σύνολο των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των απρόβλεπτων και του ΦΠΑ 18%.

Η μέγιστη διάρκεια των εργασιών καθορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών του Δήμου Βύρωνα, την 31η Ιουλίου 2002, στο Δημοτικό Κατάστημα, διεύθυνση Καραολή & Δημητρίου 32, και ώρα 11.00 π.μ. Οι προσφορές θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου μέχρι την 31/7/2002 και ώρα 10.00 π.μ.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές προσφορές μόνον για το σύνολο των εργασιών, ώστε να υπάρχει προγραμματισμός και συντονισμός των μηχανημάτων και των επιμέρους ενεργειών, από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν δικαίωμα και προσόντα για εκτέλεση εργασιών αντιστοίχων με το αντικείμενο του διαγωνισμού.

Τα έξοδα δημοσίευσης στον Τύπο περίληψης της διακήρυξης, τόσο της αρχικής όσο και των τυχόν επαναληπτικών, βαρύνουν τον αναδειχθησόμενο ανάδοχο των εργασιών.

Η προσφορά θα συμπληρωθεί σε έντυπο της υπηρεσίας το οποίο θα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τη σχετική μελέτη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Βύρωνα και στα τηλέφωνα 010-7669.671, 010-7669.295 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Βύρωνας 16/7/2002

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ν. ΡΟΓΚΑΚΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ