Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔ/ΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ

Αριθ. Πρωτ: 1294

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Η Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδ/σης Γρεβενών διακηρύττει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με το σύστημα: «Σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης» σύμφωνα προς τις διατάξεις του Ν. 1418/84 όπως αυτός τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και βελτιώθηκε με τους Ν. 2229/94, Ν. 2338/95, N. 2576/98, Ν. 2940/01, τις διατάξεις του Π.Δ. 609/85, Π.Δ. 402/96 και Π.Δ. 210/97 όπως ισχύουν, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου:

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Δ.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΝΤΖΙΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 2.101.344,00 ΕΥΡΩ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 7-8-2002 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) στα γραφεία της ΔΕΒ Γρεβενών - Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη (ΚΕΓΕ) - τηλ. 04620-84.960).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές:

Α) Ημεδαπές μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

1α) είτε εγγεγραμμένος στο ΜΕΕΠ, Δ΄ ΕΠΙΧΕΙΡ. και άνω τάξης έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και Γ΄ και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, 1β) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, Γ΄ και άνω τάξης για έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και Ε΄ και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, της παλιάς κατάταξης,

2α) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ (άρθ. 4 του Ν 2940/01) 3ης και άνω τάξης έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και 1ης και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, 2β) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, 1ης και άνω τάξης για έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και 3ης και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ.

Β) Κοινοπραξίες ημεδαπών εργοληπτικών επιχειρήσεων:

1α) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, Δ΄ ΕΠΙΧΕΙΡ. και άνω τάξης ή κοινοπραξίες αναβάθμισης Δ΄ ΑΤΟΜΙΚΗΣ τάξης για έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και Γ΄ και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, 1β) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, Γ΄ και άνω τάξης για έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και Ε΄ και άνω τάξης ή κοινοπραξίες αναβάθμισης ΣΤ΄ τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ.

2α) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ (άρθ. 4 του Ν 2940/01) 3ης και άνω τάξης ή κοινοπραξίες αναβάθμισης 2ης τάξης έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και 1ης και άνω τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, 2β) είτε εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, 1ης και άνω τάξης για έργα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ και 3ης και άνω τάξης ή κοινοπραξίες αναβάθμισης 2ης τάξης για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 42 άρθ. 4 του Ν. 2940/01.

Γ) Αλλοδαπές μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις ή κ/ξίες αυτών, που να καλύπτουν το τεχνικό αντικείμενο, προερχόμενες από κράτη-μέλη της Ε.Ε., από χώρες του Ε.Ο.Χ., από τρίτες χώρες οι οποίες έχουν συνάψει Συμφωνία Σύνδεσης με την Ε.Ε. ή από χώρες του Παγκόσμιου Οικονομικού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.) που κύρωσαν τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων, εγγεγραμμένες στους επίσημους Καταλόγους Αναγνωρισμένων Εργοληπτών των Χωρών τους για αντίστοιχες κατηγορίες και δυναμικότητες με το δημοπρατούμενο έργο ή εάν δεν τηρούνται τέτοιοι κατάλογοι εφόσον έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια ποιοτικά και ποσοτικά με το δημοπρατούμενο.

Δ) Κ/ξίες ημεδαπών & αλλοδαπών σύμφωνα με τα οριζόμενα από τις κείμενες διατάξεις.

Η κατηγορία που καθορίζει τον συντελεστή του έργου «ρ» του Ν. 2576/98 είναι η (β) Υδραυλικά.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο 2% του προϋπολογισμού του έργου, δηλαδή 35.616,00 ΕΥΡΩ, η σχετική εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς τη Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων Ν.Α. Γρεβενών.

Οι εργολάβοι Δημοσίων Εργων υποχρεούνται να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις για τα Δημόσια Εργα καθώς και δελτίο φορολογικής ενημερότητας. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των σχετικών του διαγωνισμού και να παραλάβουν τα τεύχη προσφοράς, το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν τη διεξαγωγή της δημοπρασίας.

Η προσφορά θα συνταχθεί σε έντυπο προσφοράς ποσοστών έκπτωσης, που θα χορηγηθεί από την Υπηρεσία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το ΔΕΒ Γρεβενών, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Γρεβενά 16-7-2002

Ο Αναπληρωτής Δ/ντής

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΕΦΟΣ

Πολ. Μηχ/κός


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ