Παρασκευή 30 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Προέχει η σταθερότητα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χτες. Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, ενώ ζήτησε σοβαρότητα και σταθερότητα ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Για την πρώτη νίκη με την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γιοβάνοβιτς είπε πως τα πάντα βοήθησαν για να φτάσει η ομάδα στην επικράτηση. «Είχαμε καλή απόδοση στον αγώνα με τον ΟΦΗ παρά το άγχος της πρεμιέρας, το γήπεδο που ήταν καινούριο και τον δυνατό αντίπαλο. Το πείσμα διέκρινε τους ποδοσφαιριστές μου. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή. Εγιναν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε με το χρόνο. Είναι αναγκαίο να έχουμε σταθερή και καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο».

Τώρα σειρά έχει η Παναχαϊκή και ο τεχνικός του «Γηραιού» ζήτησε μόνο σοβαρότητα και σταθερή πορεία στον αγώνα. «Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με την Παναχαϊκή. Πρέπει, είτε ο αγώνας είναι εντός είτε εκτός έδρας, να είμαστε σοβαροί και στόχος μας να είναι πάντα η νίκη που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να έχουμε πάντα σταθερή πορεία στο παιχνίδι. Η διάρκεια είναι σημαντικό πράγμα» είπε και συμπλήρωσε: «Το γήπεδο της Παναχαϊκής δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ